Emelie Westlander

Kulturtisdag : Sju vegetariska recept att laga i höst
Okej okej, hösten är egentligen snart över även som det känns som den aldrig började och vi börjar närma oss vintern. Men just därför måste vi maxa det sista av hösten och varför inte genom att laga lite smarrig höstmat?
Pizza älskar vi alla! Varför inte göra en höstig topping med kantareller. Yuuum! Recept HÄR
Eller varför inte en smarrig vegansk kantarellpasta?
Kantarellrisotto är alltid en storslagen vinnare! I mitt recept står det svampbuljong men nu för tiden använder jag nästan alltid kantarellfond istället på grund av så mycket godare! Recept HÄR.
Om du vill vara lite extra ambitiös kan du alltid göra egen pasta fylld med gorgonzola och päron. Än idag bland det godare jag lagat!
Vegetariska hamburgare gillar vi också! Eller hur? Denna variant är med rödbetor och avokadodressing PLUS sötpotatispommes för det är så bananas gott!! Recept på det HÄR.
Vi kör på ett till recept med rödbetor. Nämligen rödbetsrisotto med trattkantareller!! NomNom!!
Vi avslutar det hela med ett recept på vegetarisk carbonara, champinjoner istället för bacon och dessutom mjölkfri bortsätt från parmesanosten. Receptet hittar ni HÄR.
 
Ebb

Yum! Vi borde göra den där pizzan nästa gång vi gejmar❤️

Svar: Klart vi ska!!<33
Emelie Westlander

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress