Dessa var mina skönhetsfavoriter under oktober

Tänkte att vi skulle kolla på sju skönhetsfavoriter jag hade under oktober månad.
Mycket från lush som ni kan se, men åh vad jag älskar lush! Bra råvaror i produkterna och allt är cruelty free. Enda minuset är att vissa av deras produkter innehåller sulfater. Vi går mot kallare tider nu och då går min hy från svettig sommarhy till torr vinter hy. Så nu är det tiden för att fuktbomba.
 
LUSH Helping hands: Handkräm från lush, superdryg och fuktbombar händerna utan att vara kladdig efteråt.
 
URBAN GLOSS super serum: Perfekt för att ge lite extra fukt under dagkrämen.
 
LUSH oatfix: En av lush färska ansiktsmasker som ger din hy en massa fukt och peelar lätt med havregrynen.
 
APOLIVA ÖRT & NATUR hud & nagelolja: Behöver dina nagelband lite extra fukt? Delar dina naglar sig och går av lätt? Köp då denna olja från Apoliva (finns på apotek) och smörj in naglarna ordentligt och låt det verka en stund innan du sköljer av. Avsluta med att smörja in händerna med en handkräm, till exempel helping hands från lush.
 
 
LUSH celestial: Återfuktande ansiktskräm som jag själv använder som nattkräm. Om någon av er blir eller är en riktig torris kan jag rekommendera att använda den som både dag- och nattkräm. Även den otroligt dryg, jag personligen behöver bara en klick i storlek av en kikärta och så räcker det mer än nog för att ge ansiktet en fuktbomb innan jag går och lägger mig.
 
URBAN GLOSS magic mask: En fuktgivande lermask som ger lyster och samtidigt motverkar fet och oljig hy. Min mamma märkte till och med att denna ansiktsmask gav mig extra lyster utan att jag ens sagt något själv! (skrev om det HÄR.) Planerar ett inlägg till på söndag där jag ska recensera alla urban gloss produkter!
 
HOT MAKEUP chrome eyeshadow: En skimrande ögonskugga i fin brunorange höstig färg. Lätt att bygga upp beroende på hur kraftig en vill ha sminkningen och har blivit min ultimata ögonskugga att bygga upp en skuggning med när jag vill se lite festligare ut.
Skönhet, Tips | |
#1 - - Emma:

Heej! Har en fråga som kanske inte har så mycket med inlägget att göra, men tänkte att du kanske vet ändå! Ska upp till Stockholm i helgen (harry styles<333) och är sugen på att gå ut på lördag. Vart går man om man är under tjugo? Stockholm verkar ju som en djungel i jämförelse med göteborg! Finns det något som andra lång?? Går det ens att komma in någonstans? Haha så många frågor och hittar inga svar på google. Kraam och tack för en bra blogg!

Svar: Du har nu fått ett mastigt svar i inläggsform :) http://juniflickan.se/2017/november/mina-basta-barer-och-klubbar-i-stockholm.html#commentHoppas att den ska vara till hjälp och att du får en grym helg i Stockholm, och njuut av Harry konserten åt mig pls, så avis!! Puss<333
Emelie Westlander

#2 - - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Apolivaoljan har jag inte sett tidigare, finns i butik gissar jag. Luktar de oljigt eller är den parfymerad???

Svar: Ja precis, finns att hitta på vilket apotek som helst så vitt jag vet :) Den luktar inte sådär "äckligt" oljigt om det är det du menar men den är inte heller parfymerad. Däremot innehåller den olika frukt- och örtoljor som ger den en fräsch doft!
Emelie Westlander

Upp