Bilder från vad jag har gjort på sistone

Förlåt för tystnaden de senaste dagarna. Jobbat hela helgen och inte känt mig på topp, vet inte om jag kanske håller på att bli sjuk. Idag har jag i alla fall min lediga dag, skönt! Ska till min frisör Patric på filosofie om ett slag och efter det ska jag träffa Lovisa, så kommer bli en bra ledig tisdag tänker jag! Men tänkte att vi skulle ta och kolla lite på vad som hänt på senaste tiden också, sånt som inte kommit med i bloggen. Kulturtisdag får ta en paus denna vecka.
En kväll kasta syrran ut oss ur lägenheten för att fira pojkvännens födelsedag. Så mamma och jag passade på att göra något roligt och mysigt själva och gick ut och käka pizza och drack rödvin på vapiano. 
Snön kom också till Stockholm och försvann lika snabbt igen. Men det tror jag inte undgått er. Nu börjar jag längta lite mer på riktigt efter snön faktiskt, den kan väl komma nu till helgen när det är advent?
Jag och Astrid gick ut en kväll också, vi drack billig öl på Chovas och cava på Hommage (diggar deras toa.)
Sen hamna vi på underbara bar (som kanske inte var så underbar) där vi hängde med renarna.
Förra onsdagen aka lillördag gick jag ut med mina fina barndomsvänner, lilla extra familjen. Jag, Viktor, Adrian och William hängde på folkbaren hela kvällen, drack cava och avslutade på Södergrillen med pommes eftersom att donken svek oss och hade stängt...
Julpyntat på jobbet också! Inte jag som dekorerat pepparkakorna men har hängt upp dem i taket i alla fall. A for effort ni vet.
Får stå bland mycket smarrigt på jobbet.
Har också hängt hemma hos kusinen. Vi fortsatte att spela life is strange ...
... och lagade grönsakssoppa med ingefära och spiskummin.
Till det hade vi surdegsbröd med bönröra. Smarrigt värre.
Emelie's liv | |
#1 - - astrid:

EMMMMELIE! saknar dig!
Med handen på hjärtat så var det en konstig utgång men hade det jättetrevligt höhö. saknar renen, borde tagit med mig den hem!

Svar: SAKNAR DIG MEEED!! Hahah ja det var det hihi, men trevligt i alla fall <33 Ja alltså varför kidnappa vi den inte??
Emelie Westlander

Upp