Bakislördag och den sämsta raggningsrepliker någonsin

Glad bakislördag hörrni! De flesta av er gör säkert något vettigare än att läsa min blogg vid nio på en lördag kväll, men ibland försvinner bara tiden och så har bloggen fortfarande inte hunnits uppdateras trots att dagen nästan är slut.
 
Var ute med Astrid igår och gjorde stan. Körde barrunda på söder och blev både "lilla gumman"(d), snacka med någon kille som trodde han var feminist men action speak loader than words (även om jag tror han hade hjärtat på rätt plats(?)) och snacka med en snubbe som inte ville acceptera ett nej och dessutom levererade den sämsta raggningsrepliken jag hört i mitt liv, ska plåga er lite nu också (så ni kan få er ett gott skratt också) "Vad har du ätit för att bli så vacker?". Trodde jag hörde fel först men icke sa nicke. Vad jag har ätit för att bli vacker? Det var första gången jag hörde den i alla fall... Jaja, bortsätt från det hade vi en riktigt kul kväll som såklart slutade på donken med pommes. French fries makes you beautiful *wink wink*.
Idag har jag hängt med Natalia, vi tog en fika och gick runt på mediamarkt för sådant gör tydligen vi. När jag kom hem drack jag coca cola, åt ostbågar och kolla friends. Bra dag ändå. Men hörrni nu ska jag tvätta bort sminket, byta om till mjukiskläder och gå på jakt efter mer ostbågar. Ha det gött så länge!
 
Emelie's liv | |
#1 - - Jeanette:

Haha att han körde den och trodde att det skulle fungera!

Svar: Eller hur😂
Emelie Westlander

Upp