It's Cold Outside, Christmas Delight

Tänkte att det var dags för månadens Glossybox inlägg! Denna gång får två boxar vara med, Limited edition julboxen och månadens box christmas delight.
Vi börjar med limited edition boxen! Kan ju vara en av deras snyggare boxar hittills, kanske inte just själv designen i sig utan mer självaste principen med att dra ut lådan, älskar det!
Detta befann sig i boxen
 
MDMflow Greater than Mascara: En mascara med krämig, återfuktande formula av bivax som täcker fransarna med en intensiv kolsvart nyans.
 
-417 Catharsis Rejuvenation Hair Mud: En reparerande mask för torrt, skadat och färgat hår. Produkten hjälper till att stärka och återfukta håret samt göra det mer flexibelt och mjukt.
 
YOU & OIL Acai Fig Marula Antioxidants Complex: En ansiktsolja som kommer ge din hud extra livskraft. Innehåller acai, fikon och marula som är packade med kraftfulla antioxidanter, näringsämnen och väsentliga fettsyror.
 
3INA MAKEUP The Longwear Lipstick: Lika pigmentrik som ett hållbart läppstift men ger en känsla av läppglans. Den glansiga formulan förvandlas på läpparna till konsistensen av ett läppstift som håller sig där den ska utan att smetas ut.
 
AIRBASE Blush Palette: I denna palette finns tre krämskuggor samt en highligter som duttas in på kinderna med hjälp av fingrarna eller en borste.
 
INUWET Glitter Powder Brush: En borste för att applicera exempelvis bronzer, puder och/eller rouge.
 
Sen har vi den "vanliga julboxen" temat denna månad är christmas delight, vet dock ej om jag tycker innehållet var speciellt juligt... Men jaja, är lika spänd för det att testa dessa produkter.
I min box fick jag
 
STEVE LAURANT Precision Tip Eyeliner: Skapa en proffsig perfekt linje enklare med hjälp av den smala filttoppen. Formulan är vattenfast och sitter på plats hela dagen.
 
MITCHELL AND PEACH Shower Wash "English Leaf": Vårdande duschgel med en näringsrik blandning av vete, honung och essentiella oljor av citrus, basilika, koriander, tomatplanta och lavendel.
 
BANG BEAUTY Cream color "Glam": Denna kräm är en multiprodukt som kan användas för att ge lyster åt såväl ögon som läppar och kinder. Den kan även användas som bas för ögonskugga. 
 
OLE HENRIKSEN Truth Serum & Sheer Transformation Perfecting Moisturizer: Härligt hudvårdskit med två bästsäljande produkter. Serumet innehåller antioxidanter och kollagen som motverkar ålderstecken och ger huden spänst och lyster. Den silkeslena ansiktskrämen ger en mjuk, jämn strålande hy.
 
THE BODY SHOP Metal Lip Liquid: Ett guldigt, glittrigt läppglans med metallisk finish.