En fredagskväll i ett tjugogradigt Stockholm

Igår var det nästan tjugo grader här i Stockholm! Sådant ska en såklart ta vara på så jag och Astrid gick och satte oss på Skinnarviksberget, vi var förstås inte de enda som tänkt den originella tanken och fick trängas lite bland andra Stockholmbor.
Vi drack cider och käka chips, snacka om livet och sådant fint.
Vid nio rycket så hoppa vi på tunnelbanan, Astrids jacka matchade tunnelbanaväggarna (rebeller vi är som sätter oss på den prioriterade sittplatsen.)
Strax därefter befann vi oss hemma hos Astrids vänner Dolores och Axel. De bor i en supermysig vindsvåning vid Mosebacke som de hyr i andra hand. Drömmigt!
Blev en röksugen så var det bara att öppna dörren till brandtrappan och tränga ihop sig lite. (Konstigaste att brandtrappan inte gick ner hela vägen utan stannade typ mitt på huset??) Satt vi inte där så drack vi billigt vin och dansade till Britney Spears.
Vid tolvtiden gick vi vidare, passerade en liten kiosk som var öppen, det måste en sponsra tyckte vi. Så någon köpte en marabou och en annan köpte en snusdosa.
Målet var Marie Laveau. Måste uppskatta de rosa toaletterna!
Någon som behöver en kondom?
Sen gick vi in i rökrutan. Coolt rum men rökrum är egentligen inte så himla fräscha... En vill ha frisk luft när en röker tycker jag (ironin.)
Jag och Astrid kände oss däremot lite för nyktra och trötta för att riktigt uppskatta kvällen där, plus inte jättebra musik så vi kramade de andra hejdå och gick till donken och åt sundaes istället.
Sen promenerade vi runt lite på söder, gick Monteliusvägen, så fint att gå där i mörkret när Stockholm är upplyst. 
Klättrade i träd också även om det blev lite svårt att komma ner. Strax innan tre var jag hemma igen nöjd med en fin kväll. Däremot trött idag men dryga fyra timmars sömn i kroppen eftersom att jag vaknade tidigt och inte kunde somna om, härligt... Men jag ska inte klaga!
 
 
ISA

DÖSNYGG du var den där kvällen då. Och hur faaaakk fick de tag på den där lägenheten? Fråga och återkom tack.

Svar: Men tack fining!! Visst är läggan så sjukt fin!!! De la upp en annons på blocket :)
Emelie Westlander