En dag med pollenbesvär, go kaffe och myslunch

I söndags när vi lämnat spaet så hade vi några timmar att promenera runt i Göteborg. Vinden må ha varit kylig men det fanns blommor som fixade vårkänslan ändå. Dock så otrolig jobbig dag med min pollenallergi, all min medicin var slut så det bara rann och rann och kliade konstant i mina ögon och näsa och jag kunde knappt andas, usch och fy. Dum allergi att utveckla senare i livet. Hade gärnat klarat mig utan den. Nu har jag i alla fall förnyat alla recept och slipper det där.
Vi promenerade i alla fall in till Haga, ett av de mysigaste områdena i Göteborg om du frågar mig.
Vi gick lite fram och tillbaka och kikade in i de butikerna som var öppna (en del var tyvärr stängda eftersom det var söndag, typiskt!)
Till slut hamna vi på Nöller, ett av mina favoritfik i Göteborg. Mysig inredning, gott fika (till och med kaffet) och nästan alltid någon snygg kille i kassan *wink wink*.
Vi köpte varsin kaffe, mamma en cappuccino och jag en cortado på havremjölk. Jag är inte någon direkt kaffe fantast, men på Nöller, där dricker jag alltid kaffe!
Sedan gick vi in i vår favorit inredesaffär, Market 29.
De har så himla mycket fina grejor där!! Jag köpte två skålar där som jag skrev om igår.
Efter det mötte vi upp faster knaster och hamna slutligen på Haga Bion där vi åt lunch.
Så otroligt mysigt här!!
Inne på toaletten hängde massor med tavlor.
Om en ville fick en provsmaka popcorn. Jag smakade såklart alla tre.
Till lunch åt jag Tortellini med svampsås. Mycket god var den! (om en aningen salt.) 
Min faster hade sytt och broderat en liten kudde till mig med lavendel och lammull i. Den doftar underbart!
Efter att min faster hoppat på spårvagnen för att åka hem till sig promenerade vi sakta mot centralstationen för att åka hem till oss.