Veckans lista

Här kommer en lista inspirerat av Flora om veckan. Alltså nästa vecka. Hon publicerar vanligtvis denna på måndagar men jag tänkte vara rebellisk och publicera den på en söndag istället.

 🌻Veckans skrivande:
Blogginläggen för denna vecka och om jag får feeling att skriva ner någon liten text som jag gör ibland. I veckan har jag i bloggen tänkt att skriva om några bloggar jag följer, om mitt födelsedags firande, om farmors överraskningsfirande, fredagen i Geneve, om mina drömmar och så får vi se vad jag kommer på till kulturtisdagen, något önskemål? Vi får hoppas att jag hinner med det! Har bara måndag, tisdag, onsdag på mig att fixa med det och har jobb och andra planer utöver det. Känner mig lite stressad, men ska göra så gott jag kan! Lovar!

 

🌻Veckans serie:
SKAM! Blir sista avsnitten någonsin nu ju *gråter blod*

 

🌻Veckans firande:
I helgen fyller Lollo år! Så det blir en kombinerad tjugo och midsommarfest på hennes landställe! Ska bli så himla kul!!

 

🌻Veckans läsning:
Gunnar Ardelius Vill ha dig så illa planerar jag att börja läsa denna vecka!

 

🌻Veckans köp:
Behöver en ny primer!

 

🌻Veckans planer:
Ska jobba förstås men bara måndag, tisdag onsdag, så kort vecka! Skönt. På tisdag ska jag på fiskspa med mamma, på onsdag ska jag kanske ha picknick med Ebba och på torsdag morgon åker jag till Lovisas landställe för att fira hennes tjugoårsdag och midsommar. Borde nog ta och läsa ikapp lite blogginlägg också, ligger pinsamt mycket efter...

Emelie's liv, Listor | |
Upp