När vi överraskade farmor

Förra helgen var jag en kort sväng på bästkusten. Lördagen inleddes med ett dopp i saltvattnet. Finns inte mycket som är bättre än det.
Sen så gick vi till faster knaster för att pynta och fixa. Vi skulle nämligen ha överrasknings"fest" för farmor.
Ganska fint blev det ändå tycker jag, dock blåste det som sjutton så åttio procent av ballongerna flög iväg.
Sen gick faster iväg för att hämta farmor och vi gömde oss. När hon kom runt hörnet och såg oss fattade hon ingenting. Hon var så chockad men glad.
Då togs förrätten fram och alla fick bubbel att dricka.
Syskonparet.
Fina kusin Olivia!
Sen fick vi lunch, det blev en potatissallad med korrianderpesto, feta och melon sallad och sötpotatisbiffar för min del och kummel till de andra.
Faster hade även gjort en raw blåbärscheesecake.
Pappa höll ett fint tal till farmor om hur det hade varit att växa upp med henne och berättade bland annat hur hon en morgon när hon var trött på en morgontrött tonåring kastade in en fryst kyckling under hans täcke. Då flög han upp år sängen må ni tro.
Det blev sång också.
Och mys med grannkatt.
Barbie och Ken.
Fina släkten på pappas sida, nästan alla i alla fall. Och mammas ansikte fick jag blurra eftersom att hon inte vill vara med på bild i bloggen på grund av det jobb hon har.
Kusin Olivia och Johan. Det blev ett fint och lyckat firande för gulliga farmor som fyller åttio. Nu längtar jag tillbaka till västkusten (förlåt, menar bästkusten.)
Emelie's liv | |
Upp