Mina favoritbloggar

Idag tänkte jag berätta vilka mina tre favoritbloggare är. Läser en hel del bloggar, men dessa tre är favoriterna, där jag lusläser varenda inlägg!
Vi kör i bokstavsordning! Så först upp är Amanda. Har följt hennes blogg i tre år ungefär, kanske lite mer? Tycker hon har ett så fint språk hon skriver med och verkar vara en himla god person! Hon förtjänar så många fler följare, så in och läs!!
Sen har vi underbara Flora. Hon har skrivit den fantastiska boken Stanna också om ni har missat den. Fyskam om ni har gjort det och ta er till närmsta bokhandel eller bibliotek. Blir alltid så glad av att läsa Floras blogg. Hon verkar vara en riktig go glädjespridare. Läst hennes blogg i fyra år ungefär skulle jag tro och planerar inte att sluta.
Sist upp har vi allas älskade Sandra Beijer. Har skrivit de slag i magen ungdoms kärleksromanerna Det handlar om dig och allt som blir kvar. Skriver fantastiskt fint i sina blogginlägg. Fick jag bara läsa en blogg skulle det nog bli hennes. Sandras blogg har jag nog läst i närmare fem år. Vad alla dessa tre fantastiska power babes har gemensamt är deras sätt att skriva. Eller alla har sitt egna sätt att skriva på men det som gör att jag tror att jag har fastnat lite extra för dessa tre är att även om de skriver att de druckit en kopp kaffe på ett i en lerig park i ösregn får dem det att låta inbjudande och fint. Fattar ni vad jag menar?

Vilka är era favoritbloggar?
 
Tips | |
Upp