Fyra saker jag stör mig på och två saker jag gillar (med folk)

Lite sorgligt att jag kommer på fler negativa än positiva saker kanske, haha men men. Dessa egenskaper har jag tänkt på i alla fall.

 
 SAKER JAG STÖR MIG PÅ
❁ Folk som bara babblar på om sig själva och inte frågar något om en själv.
❁ Folk som alltid tar på sig offerkoftan. Som alltid gör sig till offret när en försöker konfrontera dem om något (oavsett om det är litet eller stort)
❁ FOLK SOM GÅR SOM SNIGLAR FRAMFÖR EN MEN INTE SLÄPPER FÖRBI EN UTAN TYP BLOCKERAR ENS VÄG NÄR EN FÖRSÖKER SLINGRA SIG FÖRBI! Detta är en klassiker som typ alla nämner, men det är verkligen så sjukt irriterande!!
❁ Folk som ändrar sig drastiskt, blir typ en helt annan person beroende på vilka de hänger med. Typ ändrar åsikter och beteenden helt plötsligt.
 

SAKER JAG GILLAR
❁ Folk som alltid kramas, tycker typ det är en liten halv stel grej att bara skaka hand första gången en ses? Känns så formellt liksom. Mer kramar åt folket!
❁ Vänner som alltid ber en att höra av sig när en kommit hem efter en sen kväll. Tycker det är en enkel fin liten gest att visa att en bryr sig om någon! (Känner att jag själv måste bli bättre på detta också..)

Tankar/Åsikter | |
#1 - - Ebba:

Finaste bilden på oss ju

Svar: Eller hur!!<33 Min favvo efter den på trappan när vi var små ^^
Emelie Westlander

Upp