Fredagen i Geneve

Fredagen började med skratt och frukost på Sofias sovrumsgolv.
Sen var det att promenera bort till busshållplatsen för att åka in till stan.
Fredagen hängde jag på Sofias skola hela dagen, hon hade lite kortare dag och jag tänkte att det kunde vara roligt att få se hur upplägget kunde vara en dag på hennes skola! (och roligt var det!)
Vie ett blev det lunchrast, jag hade med mig någon tortellini i ost som en värmde i micron.
Efter de slutat tog vi oss bort till stranden. Det var närmare trettio grader i luften så det var precis vad som behövdes.
BEACH BABES!! 
Så mycket frågetecken. Vad gör en barbie mitt på stranden? Och varför var ankorna så närgångna? Brukar normalt inte tycka fåglar är speciellt obehagliga. Men dessa ankor kom literally precis vid min badhandduk. SCHAS!
När magarna började kurra gick vi till en kinesisk restaurang och köpte hämtmat.
Gick och satte oss i en park.
Sofia tog något veganskt och jag och Olivia (Sofias vän och roomie) delade på någon pad thai liknande skapelse (fast en kinesisk variant då) och sötsur kyckling.
Det var en fin kväll fredagen!
När det började bli lite väl kyligt tog vi bussen tillbaka till området Gaillard som de bor i, det ligger egentligen en liten bit utanför Geneve där de går i skolan. (Men i Frankrike istället för Schweiz vilket är positivt för dem eftersom att det blir billigare med mat och dylikt.)
Vi snacka killar på vägen hem och bestämde oss för att stanna och sitta på muren vid vattnet för att kunna prata av oss ordentligt.
Jag fick lite ångest av killsnacket och var tvungen att röka en (eller okej tre) cigg för att dämpa den lite.
Men det var fredagen i ett nötskal. Annars satt vi bara i Sofias rum och drack te och fortsatte att babbla på tills vi skulle sova.
 
Emelie's liv | |
#1 - - ISA:

Emelie gumsi! Du vet att sånt här är bland det finaste <3 fick lite nostalgikänslor av sjön med bergen, exakt så det såg ut i Österrike när jag var där i *min ungdom* ;)

Upp