Drömmar jag har

Några drömmar jag har i livet som jag hoppas på att få uppleva/nå är följande:

 

✿ Skriva en roman, om kärlek. Alltid tyckt om att skriva sen jag var liten, och drömmer att få ge ut en bok med mitt namn på en dag. Är lite utav en hopplös romantiker också och de flesta texter jag skriver handlar om kärlek. Även om jag i dagsläget inte är redo att dela med mig av något jag skrivit så kommer jag förhoppningsvis en dag få göra det!

 

✿ Skulle gärna vilja ge ut en kokbok också. Tror få kan ha missat att jag älskar att laga mat! Så det vore en dröm att en dag få ge ut min egna kokbok!!

 

✿ Ha mitt egna matlagningsprogram. Faller in under samma kategori som förgående punkt.

 

✿ Att ha en rymlig ljus lägenhet på Södermalm, stort kök och sällskapsrum (har skrivit om min drömlya HÄRMåste i och för sig inte vara på just Södermalm, men älskar att bo här! Och hoppas verkligen att jag en dag efter jag flyttat hemifrån kommer kunna flytta tillbaka hit!!

 

 Att bloggen ska växa. Vet att jag själv också måste bli bättre på att promota mig själv och kommentera mer hos andra, men önskar verkligen att min blogg kommer växa mer, snart. Att kunna dra in pengar på den vore en bonus men inte ett måste, att ha engagerade läsare, det är nummer ett för mig.

 

En lite cheesy och klyschig en. Men ibland, eller kanske ganska ofta kan jag längta till jag är trettio något och kanske har livet lite mer figured out liksom. Vet vad jag vill jobba med, har en livspartner och förhoppningvis barn! Men det är väl i alla fall tio år bort, aja, jag ska väl egentligen vara glad att jag är ung och leva i nuet i guess. 

Emelie's liv, Tankar/Åsikter | |
Upp