Världens godaste alkoholfria drink

Nu är det dags för receptet på den supergoda somriga drinken jag nämnde i gårdagens inlägg! Har blivit poppis här på sudret, har gjort den två gånger sen jag mixa ihop den i torsdags. Receptet räcker till sju drinkar, men är ni färre föreslår jag att ni ändå gör samma mängd så får ni lite större drinkar, för tro mig, det kommer ni vilja ha! Om ni absolut vill ha en variant med alkohol så kan ni ha i lite ljus rom typ. Men den är så god som den är, så skippa spriten säger jag!
Följande ingredienser behöver du:
1,5 dl koncetrerad flädersaft
2-3krm kardemummakärnor (nu kanske ni tycker det låter jättekonstigt med kardemumma i en drink, men det är den som gör hela drinken, och det blev otippat gott! just so you know.)
4st lime (tre till drinken och en till garnering)
en kvist mynta
ca 6-7dl soda vatten
hallon till garnering
is
 
Gör så här:
1. Mortla kardemumman och blanda ihop den med flädersaften och saften från tre lime i en shaker eller bunke beroende på vad du har tillgång till. (Jag rörde ihop det i en bunke, gick alldeles utmärkt!)
2. Lägg ner två isbitar och ett gäng myntablad i varje glas.
3. Fördela flädersaftsblandningen i varje glas och skrapa ur så alla får lite malda kardemummakärnor som har en tendens att lägga sig i botten.
4. Fördela soda vattnet i varje glas, toppa med några hallon, lägg i en skiva lime i varje glas och rör om något varv i drinkarna, servera och njut!
Jeanette

Det lät ju jättegott det här. Tack för tips :)

Svar: Kul att det uppskattas :)
Emelie Westlander