Söndagen och den sista dagen i Geneve

Söndagen började föga och förvånande med frukost på Sofias sovrumsgolv.
Eftersom att det var söndag var allt stängt inne i stan och vädret var inte det mest lockande, alltså ingen större ide att ta bussen till stan. Istället stylade Sofia sig.
Jag hade nämligen lovat att hjälpa henne filma till hennes slutprojekt (som ni kan se här.)
Lite tvätt hängdes upp, det är såhär en lever utan torkskåp kids.
Sen tog vi en promenad.
Satte oss på en bänk med varsin matlåda.
Gu så besvärad jag såg ut att vara då, men var glad, jag lovar!
Det här med att promenera runt med en dansare alltså...
Fin hon är! Tänk att vi känt varandra i en myndig persons liv, galet!
Från deras badrumsfönster skymtades gulliga grannar.
Vi var båda trötta och slöa och hängde resten av eftermiddagen på hennes rum och sjöng alla Majas alfabetssånger på grund av nostalgi!!
Sen bjöds vi på middag av deras hyresvärdar, har tyvärr inga andra bilder från kvällen. Men det blev en "favorit i repris" med skräckfilmskväll. Vi såg hush, fy fasen så obehaglig den var!! Den blev liksom värre än the ring för på något vis kändes den som något som faktiskt skulle kunna hända liksom... Kommer ALDRIG bo själv i ett hus mitt i ingenstans, fyfan alltså...
Morgonen därpå åt jag crepes med honung och banan till frulle, en mango soygurt och drack te, återigen på Sofias sovrumsgolv (*alla gapar av förvåning*)
Någon timme senare var det dags att gå mot bussen </3
Hon var väldigt glad åt att jag skulle åka, haha <33 Alltså åh, får sån längtan tillbaka nu när jag skriver dessa inlägg!! Men detta var det sista bildinlägget. Nästa vecka planerar jag att få upp Geneve videon om jag hinner redigera den och om den sega mottagningen på mitt landställe tillåter mig att ladda upp den...
 
Emelie's liv | |
Upp