Mina skönhetsfavoriter just nu

1. Clarins instant concealer. Täcker superbra och funkar väldigt bra till min hudtyp (blandhy som är mer åt det feta hållet.) Är lite pricy men otroligt dryg! Så det är så mycket mer värt att köpa denna som räcker i tre kanske till och med fyra månader än en billigare som räcker i en månad...
 
2. Anastasia dipbrow Pomade. Använt denna i lite mer än en månad och I'm in love! Använder nyansen chocolate, den är superdryg! Behövs inte mycket produkt alls utan en måste snarare skrapa av lite i locket. Dessutom är den vattenfast! Perfekt för sommaren ju!
 
3. The Balm flawless face primer. Den primer av alla jag använt som passar bäst och räcker längst. Ger den perfekta basen för att få ett jämnare resultat med resten av sminket!
 
4. Multi Oval Brush. Fick denna från Glossybox i morsdagboxen! Den ersätter nästan min beautybleander helt och hållet nu förtiden förutom i den "trängre" områdena (t.ex ögonvrån) och för baking metoden. Märker verkligen nu hur mycket produkt beatuy bleandern suger åt sig och hur mycket mindre jag behöver använda nu!

5. Oliva cleansing mousse. Den enda sminkborttagningen i flytande format som funkar bra för mig. Använder egentligen helst sminkservetter för det är så smidigt! Men också dyrt, så detta är den perfekta ersättaren!
 
6. Oliva day cream. Den av alla dagkrämer jag testat i mina dar som passar mig bäst, kostar en hundring och finns på apoteket. Den innehåller naturliga ingredienser som exempelvis ekologisk olivolja och är därför snäll mot huden.
 
7. LUSH sympathy for the skin hand and body lotion. Doftar underbart och det känns som doften verkligen sätter sig på kroppen också! Doftar lite som gammeldags vaniljglass, fast godare! Innehåller då som ni förstår vanilj men även kakaosmör, banan och sandelträ.
 
8. LUSH Ro's Argan body conditioner. Ett kroppsbalsam som används i duschen på kroppen precis som ett hårbalsam. Kroppen blir mjuk och len av mandelolja, kakao-, shea- och cupucuasmör och får en härlig doft-ton av söt rosdoft.. 
 
9. LIPOCILS ögonfransgel. En ögonfransgel som hjälper fransarna att bli längre, fylligare och friskare. Känner verkligen att den gjort vad den lovar även om jag önskar att jag hade ytterligare ännu längre fransar! (Även denna fick jag i morsdagboxen.)
 
10. BYREDO Bibliothèque. Min bästa parfym någonsin! Dyr var den men värd varenda krona och öre. Doftar så fantastiskt gott och sätter sig som ett smäck på mig, har verkligen hittat min signaturdoft i denna! Så ledsen över att det var en limited edition parfym. Tur att den är dryg så att den håller länge så kan vi hoppas att Byredo bestämmer sig för att lägga till den i sin officiella kollektion tills den hinner ta slut.
Skönhet, Tips | |
Upp