Kulturtisdag : Fyra feel good filmer

HELLO MY NAME IS DORIS: Denna film är bara helt underbar! Doris bor nu ensam hemma efter att ha bott med sin mamma till hennes död. Syskonen vill att hon säljer allt men hon totalt vägrar, klarar inte av det! En dag på jobbet möter hon den nya betydligt yngre kollegan som hon blir dödsförälskad i. Sen får vi följa alla de där små dumma sakerna en förälskad person kan göra.
RATATOUILLE: Detta måste vara en av de bästa Disney/Pixar filmerna som finns! Den perfekta filmen för en regnig dag (och nej en blir aldrig för gammal för att kolla på Disney filmer.) Parismiljön, maten, alltså allt! Bara jag som vill äta all mat som lagas och gå på Remys (råttans) restaurang i slutet?
HOW TO BE SINGLE: Girlpower, feel good film! Och Rebel Wilson är bara så himla grym! Har skrivit lite om den i detta inlägg.
10 THINGS I HATE ABOUT YOU: En film jag älskat sen tidiga tonåren som jag alltid kollar på när jag vill se någon gammal favorit. Vad finns det inte att gilla med denna film? Kaxiga Katarina, en ung Heath Ledger, störtkära supergulliga Cameron och den smått snobbiga Bianca med mer skinn på näsan en vad en kan tro. Obs, frågan var retorisk. Har skrivit mer om denna film i detta inlägg.
Film och Serier, Kulturtisdag, Tips | |
#1 - - Jeanette:

Tummen upp för 10 things I hate about you. Vet inte hur många ggr man såg den när jag gick på gymnasiet. Älskar musiken i filmen också :)

Svar: Eller hur! Kan se den hundra gånger om :))
Emelie Westlander

#2 - - Nathalie:

Har aldrig sett den förstnämnda, resten har jag spanat in :) How to be single var så mkt bättre än jag trodde att den skulle vara

Svar: Då rekommenderar jag verkligen att du ser den! Så underbar! Så rolig!! Kan inget annat än att hålla med! Var rädd att den skulle bli för stereotypisk men tyckte verkligen den var en rolig härlig feel good film!
Emelie Westlander

#3 - - Hanna:

Jag älskar filmen 10 things I hate about you. De andra har jag inte sett. Tack för tipset. :-)

Svar: Ja den är verkligen så bra!! Hoppas du ska gilla de andra filmerna också :)
Emelie Westlander

#4 - - Anna - Fotograf & Rovfågeltränare:

Har inte sett den första på listan, får ta och spara den till en regnig dag! :)

Svar: Det tycker jag absolut du ska göra :) Så fin, gosig och rolig!
Emelie Westlander

Upp