Kulturtisdag : Ett restaurangtips, surfers

Idag tänkte jag tipsa om en restaurang. För mat är faktiskt kultur också! Den har redan nämnts i bloggen två gånger den senaste veckan (snälla sponsra mig så jag kan äta er tofu varje dag!) Förstår ni hur bra detta ställe är då? Jag pratar förstås om surfers! Än så länge finns surfers bara i Visby och Stockholm, men de ska förhoppningsvis expandera snart. Det blir fullbokat snabbt så passa en får vara ute i god tid, i Visby kan en komma förbi på drop in bord från och med klockan fem vilket var det vi fick göra när vi var där sist, men det är poppis så var gärna där en tag innan! Vet ej hur reglerna i Stockholm är kring detta dock, men vi har bord där om cirka två månader när mamma fyller år, längtar redan! Tofun är så god att jag drömmer om den.
Surfers är en asiatisk restaurang där en beställer in smårätter. En brukar räkna att tre per person är lagom ungefär (de kostar åttioåtta kronor styck.) De har ett flertal fantastiskt goda smakrika rätter för köttätare som vegetarianer. Till vegetarianerna rekommenderar jag (big suprise) tofun! Där är bara helt sjukt bananas god!! Sörjer att de är hemligt recept på den. Till köttätarna rekommenderar jag revbenspjällen som är kryddade med bland annat kanel och stjärnanis. Skulle kunna äta denna mat varje dag utan att tröttna! Mysig atmosfär också och trevlig, driven personal! Gå dit, bara gör det!
Kulturtisdag, Tips | |
#1 - - My:

Attans att detta inte finns i Skåne, låter som ett himla mysigt ställe😍

Svar: Åh ja himla typsikt ju! Men definitivt ett ställe värt att skriva upp och komma ihåg om du har vägarna förbi Stockholm eller Visby :)
Emelie Westlander

Upp