Glossybox : Limited Edition och The Jungle Box

Inlägget innehåller affiliatelänkar
 
Gör som sist och slår ihop dessa boxar i ett inlägg så att det inte blir för mycket kaka på kaka.
Nyligen väntade denna på mig när jag kom hem efter en dag på jobbet. Kenza hade gjort ett samarbete med glossybox och givetvis klickade jag hem boxen. Lyckan!
Fler produkter än vanligt, och bra grejer också! Har testat alla om är endast missnöjd med var eye candy shadow stick. Olaplex ska jag testa en gång till och låta det verka över natten innan jag kan avgöra hur mycket den verkligen hjälper. Dessa produkter fick jag alltså i Kenza boxen.
 
Olaplex no3
CLARINS natural lip perfector
L'OREAL PARIS pure clay multimasking
THE BROWGAL eyebrowgel
ESSIE eternal optimist
ESSIE top lack
MANNA KARDAR eye candy shadow stick
BENEFIT ögonfransprimer (favoriten!)
och som en bonus fick en även en sminkborste!
Sen förra veckan kom även juni boxen, the jungle box!
Halvnöjd med denna box. Följande produkter fick jag i alla fall:
 
MARIA NILA style and finish: dry schampoo: Ett sulfat och parabenfritt torrschampo. Skyddar mot UV-strålning och fria radikaler samt är färgbevarande. Torrschampot är även hundra procent veganskt.
THE BEAUT CROP glow milk illuminating milk: En highlighter som ger fuktigt, fräscht och hälsosamt glow. Den har en nyans av champagne och innehåller mjukgörande kokosolja.
BELLAPIERRE banana setting powder: Löspuder i en gul ton som korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen. En mångsidig produkt som kan användas för att fixera foundation och concealer, täcka finnar, som highlighter eller som ögonskuggebas. (förstår er hur det ska gå till men det återstår att se när jag testar den!)
MONU PROFESSIONAL SKINCAE soothing after sun lotion: En svalkande och återfuktande after sun lotion med aktiv aloe vera, shea smör och vitamin E för både ansikte och kropp. Lugnar din solbrända hud och skyddar mot miljöföroreningar.
BIORÉ self heating one minute mask: Innovativ ansiktsmask med djuprengörande aktiv kol som värms upp vid kontakt med vatten. Den drar smuts och orenheter ur porerna likt en magnet.
 
Vill du också prenumerera på Glossybox? Klart du vill! Klicka du här för att signa upp dig på en månadsprenumeration och du betalar endast hundratrettionio kronor för att få hem en box med skönhetsprodukter varje månad. Nu väntar jag med spänning på juli boxen!
Glossybox, Skönhet | |
Upp