Fem tips

ASTRID OCH APORNA CHÖRIZO: För alla vegetarianer och veganer där ute, grillkvällarna är räddade! Jag personligen tycker många vegokorvar är ganska smaklösa eller smakar lite plastigt. Men Astrid och Apornas chörizo är så god!! Den smakar så mycket mer än vanlig soya korv!
KAFFE MED KARDEMUMMA: Detta är inget revolutionerande eller nytt egentligen. Men att ha lite kardemumma i kaffet, oavsett om det är vanligt pulverkaffe eller presskaffe är så gott!! Att utöver kaffepulvret i en kopp mortla typ en halv tesked kardemumma kärnor och blanda med. Vill ni ha mjölk i kaffet är oatly ikaffe alltid bäst och godast!
 
VÄRLDENS GODASTE SOMMARDRINK: Ni har väl inte missat mitt inlägg från i måndags med den goda somriga drinken jag mixa ihop förra veckan? Perfekt att göra nu när det är helg! Ni hittar inlägget här!
LINNEA CLAESSON SOMMARPRAT: Var det någon mer som lyssnade på Linneas sommarprat i måndags? Om inte, gör det nu! Fruktansvärt bra! Hon är så fantastisk på alla sätt och vis. Linnea driver också det briljanta kontot assholesonline där hon hänger ut män som skickar vidriga sms till henne men som hon svarar på ett kul sätt. Tar det med humor för att överleva. Så till alla pappor, mammor, kvinnor, män och icke-binära därute, lyssna på det! Gör det bara!
VIVINO: Mitt sista tips blir appen vivino för alla er som gillar att dricka vin! Du tar en bild på vinflaskan inne i appen och kan läsa om vinet du ska köpa, har köpt eller får in på restaurang. Se betyg om det, ge betyg till det och söka och läsa om andra viner. Tycker den är tipp topp! Vinerna sparas också så då är det bara att gå tillbaka och leta när du är osäker på vilket vin du vill handla hem, bra va!
Tips | |
#1 - - Hemma Hos Felicia:

Grymma tips! Kaffe med kardemumma låter så gott!

Svar: Tack :) Alltså ja det är underbart gott!!
Emelie Westlander

Upp