Saker i mitt huvud

Var det någon annan än jag som ÄLSKADE böckerna om sandvargen när ni var små. Åh tyckte om dem så himla mycket, läste böckerna flera gånger själv och hade högläsning med mamma och lillasystern min också. Av någon anledning har jag börjat tänkte jättemycket på de böckerna på sistone, undrar om jag skulle tycka böckerna var lika magiska nu som när jag var liten? Antagligen inte, det är ju barnböcker och jag vill inte förstöra magin jag kände när jag var liten och älskade böckerna så mycket. Ville ha min egna sandvarg!!
Här har vi mina nio mest gillade instagram bilder också! Kul att ni gillar mig så mycket, bara två bilder med som jag inte syns på, haha!
Tog också reda på mitt musikår på spotify. Det enda som förvånar mig är hur få minuter jag har lyssnat på musik??? Eller ja har ju lyssnat mer, för lyssnar inte bara från min spotify. Men från min egen spotify om jag slår ut minuterna per dag har jag lyssnat en knapp timme i genomsnitt. That's nothing!! Tyckte det var lite kul att en fick chansa på vilken artist och genre en lyssnat mest på. Jag gissa rätt på båda!
Och så har vi en mashup av världshitsen under 2017
Emelie's liv | |
#1 - - Anna:

Åhh!
Jag har aldrig läst denna som liten, äär 25 i mars.
Jag arbetar som förskollärare och nu på mitt jobb har vi läst Sandvargen för de äldsta barnen, 5åringarna. Alltså vilken story! Älskar!!! Ä

Svar: Men åh vad avis jag blir! Kanske borde jag rota fram böckerna i någon låda någonstans och läsa om den, still a kid at heart osvKram<3
Emelie Westlander

Upp