Pink Power

Årets sista glossybox, the pink power box, har levererats till dörren och måste säga att jag är galet nöjd med boxen! Rimliga storlekar på allt och nyfiken på att testa varenda produkt!
Mina fem sista produkter från glossybox för tvåtusensjutton blev:
 
ABSOLUTE NEW YORK icon mini eyeshadow palette: Ta fram din inre gudinna med denna lyxiga ögonskuggspalett med sex olika matta och metalliska nyanser som alla kan kombineras tillsammans. Perfekt för att skapa både en snygg look för fest som vardag.
 
TRIND hand repair: Silkeslen handkräm som inte kladdar. Berikad på vitaminer, återställer huden efter yttre påfrestningar och hjälper huden att skapa F-vitamin som är byggstenen för hudceller.
 
BENEFIT COSMETICS roller lash mascara: Denna mascara har en specialutformad borste som böjer, separerar och lyfter dina fransar till en helt ny nivå.
 
MUDMASKY sleep repair renewal nourishing mask: Nattmask med euktalyptusbland som reparerar, återfuktar och mjukar upp din hy.
 
CARMEX original-lipbalm: Det klassiska läppbalsamet från carmex med mentol och kamfer för att rädda dina torra och spruckna läppar.
Glossybox, Skönhet | |
#1 - - Joré Dirgélaité:

åh älskar carmex!!! <3 berätta vad du tycker om mascaran sen, är på jakt efter en ny! :)

Svar: Den var faktiskt över förväntan! Hitta din instagram så skickar utan/med mascara bilder så du kan se resultatet :)
Emelie Westlander

Upp