När första advent inte blev som jag tänkt

Första advent men julstämningen har inte riktigt nått mig än. Vi har börjat julpynta smått med julstjärnor i något fönster, en liten tomte här och var. Jag har lyssnat på julmusik på repeat sen jobbet i fredags på den nivån att min syster blir irriterad på mig. Men jaja, det är bara tredje December, ta det lugnt Emelie.
Kanske inte riktigt blev den första advents myset jag romantiserat hela veckan. Med att julbaka och pynta tillsammans med familjen, julmusik spelandes i bakgrunden. Doften av nybakta pepparkakor och apelsiner med nejlikor. Ne, jag fick nöja mig med färdigköpta pepparkakor och glöggmys för mig själv med julkalendern. Tycker årets inte riktigt är så kul dock, ingen julkänsla i den liksom som en vill ha (jaja, jag vet att den är riktad till barn men är ett kid at heart) kan erkänna att jag gått in på svt öppet arkiv och tänkte kolla på ett avsnitt av Diselråttor och Sjömansmöss per dag, en av mina favoriter från barndomen. Annars har jag underhållit mig med att donera fyra kassar med kläder och prylar på stadsmissionen, och bara strosat runt rastlöst här hemma. Hade söndagsångest imorse över att bara ha en ledig dag kvar (första gången jag hade söndagsångest på typ fem månader för övrigt) men nu känns det lite skönt att jag faktiskt har något att komma iväg till imorgon. Blir väldigt rastlös när jag är ledig utan något att göra. Ne, nu ska jag sluta babbla! Vi hörs imorgon kompisar!
Emelie's liv | |
#1 - - Josefin:

Lät ju rätt mysigt ändå! :)

#2 - - Linnea Aurora:

Tyckte samma sak om julkalendern, och vi hade ett liknande tankesätt där: har nu börjat titta på ett avsnitt om dagen av När Karusellerna Sover :)))))

Svar: Great minds think alike! Åh! Har tyvärr inget minne av den själv då jag bara var ett och ett halvt när den sändes, den första jag har tydligt minne av är just Diselråttor och Sjömansmöss. Men de äldre julkalenderna är ju de bästa!!
Emelie Westlander

Upp