Kulturtisdag : Fyra serier som har säsongsstart i årskiftet

FRÖKEN FRIMANS KRIG (25 December)
Fröken Frimans krig återvänder för en fjärde säsong och kommer med tre avsnitt även i år! Första avsnittet sändes igår, missade ni det kan ni se det på SVT play, andra och tredje avsnittet sänds på svt 1 imorgon respektive fredag.
LAS CHICAS DEL CABLE (25 December)
Las chicas del cable återvänder för en andra säsong och det är såå bra!! När jag skriver detta inlägg har jag sett två avsnitt och lär ha sett ännu fler när inlägget dyker upp. Det är rejält spännande nu i början och undrar mycket över mycket som hänt över sex månaders hoppet serien gjort, hoppas vi får veta mer om det snart! Och hoppas Lidia och Carlos får varandra i slutet. Skrev om serien tidigare detta år, det inlägget kan ni se HÄR.
BRON (1 Januari)
Bron(!!!!) återvänder för en fjärde och sista säsong. Som jag har väntat! Hoppas innerligt att det ska gå bra för Saga nu (men på tala om trailern så verkar det vara lite hidden meaning där med "varje saga har sitt slut") Är så spänd över om de kommer hitta Henriks barn, kommer Saga kunna bevisa att hon inte mördade sin mamma, kommer Martin att återvända och vad för mordmysterie kommer de ha att lösa denna gång?
LOVESICK (1 Januari)
Lovesick kommer också tillbaka nu i årskiftet för en tredje säsong. En serie jag bara började kolla på något tillfälle när jag inte hade något att göra, som när jag läste handlingen trodde bara skulle vara fånig och skämtsam. Men tycker verkligen om den! Tycker de sätter känslorna på plats så bra på något sätt, om hur det är att inte kunna få den en älskar. Kommer Dylan och Evie inse att de båda älskar varandra? Hur ska det gå för Angus och Holly. Och Luke? Kommer vännerna att hålla ihop?
 
Film och Serier, Kulturtisdag, Tips | |
Upp