Godbitar till försäljning

För ett tag sen skickade jag in alla mina utsorterade kläder till Sellpy. Jag och Isa hade från början tänkt att styra upp en bloppis men efter några misslyckade försök så rann det ut i sanden och det var alldeles för många plagg för att jag skulle orka lägga upp själv på tradera. Därför bestämde jag mig för att skicka in alla plagg till sellpy istället. Tyvärr blev en del utsorterat för att de värderades av för lågt värde eller var slitet, det mesta sorterades dock ut på grund av katthår, hehe, förbaskade katter alltså... Min sellpy store hittar ni HÄR och här kommer fem exempel på vad ni kan hitta där (obs, några av bilderna är tagna för flera år sen och är därför kanske inte av bästa kvalité.)
Om någon är i behov av en jacka att värma i er nu under den kalla årstiden så är denna jacka uppe till försäljning!
Denna tjusiga klänning som jag sörjer lite att jag växt ur kan ni också hitta där!
Eller dessa fina blommiga byxor!
Om vi ska drömma oss tillbaka lite till sommarvärme, kanske ska någon på solsemester för att fly kalla Sverige och behöver någon fin och bekväm byxdress att strosa runt i?
Älskar ryggdetaljen på denna pärla!!
Vi avslutar med en annan byxdress, en långbent variant. Även ett plagg jag verkligen är ledsen över att ha växt ur eftersom att jag tycker den är så grymt fin!! Plus byxdresser är verkligen mitt plagg!!
 
Så in och kika och lägg bud nu. Min store hittar ni som sagt HÄR.
Kläder/Mode | |
Upp