En bild i timmen (typ)

7:30 Vaknar, Ögoninflammationen är värre igen... Ringer husläkaren men de har inga akuttider tillgängliga och jag blir hänvisad till närakuten.
Tips för att göra de mörka vintermornarna mysigare är att tända ljusslingorna och julstjärnan redan då (men att såklart släcka dem innan du går till jobb/skola)
8:32 Drar på mig mitt fluff och ger mig iväg mot hudläkaren med blåbärsblåa läppar från att ha ätit en macka med blåbärsmarmelad.
9:34 På väg mot närakuten.
11.01 Efter att ha upptäckt att närakuten inte öppnar förs fem, ringt till vårdguiden, blivit hänvisad till en annan närakut som vägrar att ta emot mig pga när symptomen varat MER än en vecka tar de tydligen inte emot någon utan hänvisar till vårdcentralen?? Dummaste jag hört. Går till min husläkare ändå för att vädja om en tid och de hjälper mig. Så medan jag väntar läser jag Bodil Malmstens dikter.
11.39 Tyckte att denna lilla karusell inne hos läkaren jag fick träffa var så gullig så bestämde mig för att fota den. Får ta prover, hade glömt hur obehagligt det är att ta en bakterieodling (to give you the nice picutre, de använder sig av en topsliknande sak, fast den är betydligt längre och en aningen smalare, denna sticker de alltså upp i näsan så långt det går, tror den på nått sätt kommer åt tårkanalen för det började forsa ur mina ögon. Det gör egentligen inte speciellt ont, är bara sjukt sjukt obehagligt.)
12.41 Hemma igen. Gör rårakor med soya bacon och lingonsylt till lunch och kollar på julkalendern.
14.19 Efter att ha varvat ner lite hemma och postat ett paket så tar jag tunnelbanan in till stan.
Sista lediga dagen nu innan jul, och eftersom att jag varit sjukskriven innan så har jag inte hunnit handla några klappar. Så idag fick jag helt enkelt passa på och rann runt som en dåre för att hitta vad lille familjen min önska sig och en kul klapp till julklappsleken. Nöjd med mitt bidrag dit må jag säga.
15.43 Köper väsentligheter som kärlekspiller på lagerhaus. Kan hända att jag redan råkat äta upp hela burken, och kan hända att jag nu efter märkte att det stod "överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan", oh well, vi får hoppas att en burk inte räknas som överdriven konsumtion, hehe.
16.02 Hemma igen (visst har jag pimpat dörren julefint?) Var helt sänkt efter att ha jagat läkare och julklappar och somna i sängen ganska fort. Har inte så mycket mer att dela med mig av denna dag så vi stannar här. Vankas spenatsoppa till middag och att kolla love actually med familjen min ikväll. Hur har er tisdag varit?
Emelie's liv | |
Upp