Emelie Westlander

Nermjölad när det blir pepparkaksbak
Blivit lite pepparkaksbak här hemma idag i formar av mumintroll, katter, grisar och änglar bland annat. Givetvis med julmusik spelandes i bakgrunden.
Jag gjorde det genialiska draget av att ha på mig de precis nytvättade byxorna och min nya stickade tröja vid baket...
Denna lilla fis försökte äta pepparkaksdeg... Can't blame him though, pepparkaksdeg är DRÖM gott!!
Pappsen och jag har också börjat fila på årets pepparkakshus! Vi tycker om att göra lite projekt av det här hemma och har tidigare år exempelvis gett oss på muminhuset, Hagrids stuga och Frodos hus. I år tänkte vi oss först kråkboet (antar nu bara att folk fattar vad jag snackar om) men efter att ha skrivit ut ritningar och blivit svettiga av alla små delar som behövdes göra bestämde vi oss för att göra något lite simplare. Däremot kommer det fortfarande bli en byggnad från Harry Potter, någon som kan gissa vilken? 
Vad jag önskar mig av tomten
Med bara lite mer än en vecka kvar till julafton (vart tog tiden vägen??) tänkte jag dela med mig om min önskelista för detta år. Lite blandat av saker för att ta hand om mig själv, något fint att hänga på väggen, en muminmugg till min samling och kläder att känna sig fin i.
Vegetariska och veganska recept att laga i jul
Julen närmar sig med stormsteg och jag tänkte att ni skulle få lite tips på smarriga recept ni kan laga under juldagarna och på självaste julafton!