Jag gör om min sänghörna före och efter bilder

Jag har gjort om min sänghörna! Efter att ha haft det exakt likadant i fyra år kände jag för en förändring! Tyvärr är ju inte mitt rum anpassat för att kunna möblera om, med tre dörrar kommer jag aldrig kunna flytta runt möblerna så får göra det jag kan helt enkelt! 
Så här såg det ut innan! En mjuk gammelrosa filt i blommönster som överkast, den finns fortfarande att köpa, och rekommenderar på grund av världens mysigaste!! (ni finner den här)
Kuddfodralen är egensydda och det silkesaktiga tyget hade jag köpt på tygverket.
På väggen hängde en ljusslinga från rusta som ger rätt dålig belysning (hade en blommig tidigare som gick sönder nyligen så skaffade mest denna så länge för att den var billig) och en drömfångare.

Nu är överkastet bytt till ett i sammet från ellos och det har också blivit tillskott på ännu flera kuddar.
Blev helt plötsligt mycket mysigare tycker jag!
Och kuddar i flera olika stilar, färger och material för variation.
På väggen hänger nu en ny ljusslinga som ger betydligt bättre ljus, en fin kalender för 2018 och drömfångaren finns kvar också (köpte den för ett par år sen i en liten butik i Haga.) Jag är så nöjd med detta!! Vad tycker ni? Länkar produkterna här under om ni är sugna på att klicka hem något själva!
 
Inredning | | En kommentar |

En lyxig lördagsfrulle

Gosh, herregud så mätt jag är efter denna brakfrulle!! Kände att jag ville lyxa till det lite min första lediga helg när jag faktiskt är frisk (hallelujah!!) på typ en månad‽‽
Blev sesamtoast med mozzarella, croissant med nutella och hallon ...
... en kopp grönt te, ingefärashot och yoghurt. Gött vare! Vad har ni för planer för dagen då kompisar? Själv tänkte jag ta mig in till stan, behöver köpa nya innerkuddar (hade jag haft körkort hade jag åkt till IKEA för där kostar de typ tjugo kronor styck, men tar så sjukligt lång tid att ta sig dit kommunalt så det får vara värt att lägga lite extra på innerkuddar från typ Åhlens eller HM home.) Måste också till lagerhaus, fick hem en kudde från dem på posten igår men den var smutsig, så ska kolla om en får byta till en ny och ren i butiken för tyckte jag såg det på deras hemsida? Aja, det är ungefär det jag har planerat, annars tänker jag bara ta det lugnt här hemma och planera nyårsmiddag tills imorgon.
Frukost och Mellanmål | | En kommentar |

Sista fredagen tvåtusensjutton

Gla fredag vänner! Jobbat sista dagen för denna vecka och detta år och är nu ledig i tre dagar och det ska bli så otroligt skönt!! Har ordentliga nyårsplaner för första gången någonsin, ska umgås med Solina som kommer till Stockholm och så ska jag fixa lite på rummet, har beställt lite grejer för att göra om min sänghörna som kom på posten idag. Ovan ser ni ett sneak peak. 
Till middag ikväll lagade jag en egen tomatsås som jag lät puttra i en massa vin riktigt länge och åt den sedan med mozzarella och parmesan, det var YUM!! Nu ska jag äta linschips och kolla på någon mysig film tänkte jag. Hoppas ni får en fin fredagskväll! PUSS

Emelie's liv | | Kommentera |
Upp