Tio lifehacks levererade från juniflickan

❁ Är musiken fortfarande för låg när du har volymen på max med hörlurarna i din iPhone? Då har jag ett knep så att du kan höja volymen ytterligare! När du har i hörlurarna och musiken igång, gå in i inställningar - musik - EQ och välj alternativet "sen kväll", kanske ingen enorm skillnad, men skillnad gör det!

 

 

❁ Ta alltid en selfie med din nummerbricka så har du bevis om den tappas bort (om du t.ex lämnar in kläder på en klubb)

 

❁ Dela upp garderoben i vinter/höst och vår/sommar. Det är så härlig känsla att lägga bort vinterkläderna och ta fram sommarkläderna! Nu närmar sig hösten så nu blir det vice versa, men min höstpepp börjar komma krypande nu, så det är okej!❁ Att ett genomskinligt topcoat får ditt färglack att hålla bättre är ju ingen secret.. men om du märker att det färgade börjar flagna efter någon/några dagar, kör på ett lager till av det genomskinliga lacket för att "fästa" och hålla några dagar till. 

❁ Torktumla alltid handduken! Den blir mycket mjukare då.

 

❁ Ha en tvättpåse till strumpor! Jag har en sådan påse en kan slänga in i tvättmaskinen där jag lägger alla mina strumpor. På det viset behöver en inte känna efter runt hela tvättmaskinen om någon strumpa har fastnat någonstans och ingen tappas bort i handduks- och lakankaoset i torktumlaren.

 

❁ Lägg upp mat på fina tallrikar. Det kan till och med få den tråkigaste rätten att se fin och god ut!

❁ Bakar du bröd och vill få en lite krispigare yta? Spraya vatten och vädra kort i omgångar (mot botten av ugnen) när du gräddar brödet.

 

❁ Appen kry! När det gäller ”små” saker så är jag otroligt bra på att skjuta upp att gå till distriktsläkaren för att få hjälp. Sen kom jag på att Amanda och Hanna hade pratat om appen kry en del i sin podd (till skillnad från mig är de däremot sponsrade, haha) så tidigare iår jag bestämde mig för att testa och det gick ju toppenbra!  Så smidigt att ha det i mobilen och att slippa den långa väntetiden. Har hittils använt den när det krisat med min allergimedicin, så smidigt då att få en tid där inom femton minuter istället för att gå på närmaste mottagning och vänta i timmar. Kommer definitivt använda mig av den ”tjänsten” igen.

 

❁ Lägg en tunn linje svart eyeliner längst franslinjen innan du applicerar mascaran för att få ögonfransarna att se längre ut.En (arg?) selfie från förra året när jag har eyeliner, förvisso vingad (vilket syftet med detta lifehack inte var) men min make var ta mig tusan on point här!

Tips | |
#1 - - ISA:

1. Dör nästan lite av din skönhet på sista bilden. for real. wow.
2. Delar inlägget på startsidan, så bra! :)))

Svar: 1. Tackar och bockar!! <332. Åh vad roligt :D

Kramis
Emelie Westlander

#2 - - Linda Wallner:

Bra tips! Det med nummerbrickan var ju toppen!

Svar: Visst är det ett supertips ^^
Emelie Westlander

#3 - - Hanna Karlsson:

Vilka grymma tips! Det där med att dela upp garderoben gör jag redan. Så smidigt och så blir det lite som att shoppa i sin egen garderob när man tar fram alla godingar igen.

Svar: Härligt att det uppskattas :) Ja det är verkligen en himla bra grej :)
Emelie Westlander

#4 - - Lindah:

Vilken fin tallrik, var har du köpt den? :)

Svar: Visst är den fin :) Köpt i min favorit inredningsbutik Market29 som ligger i Haga Göteborg. Men om du inte har vägarna förbi där så går de även att beställa från deras hemsida :) (https://market29.se/kok/glas-porslin/neapel-bowl/)
Emelie Westlander

#5 - - Johanna:

Bra hack med nummerbrickan!☺️👍

Svar: Eller hur! Inte alltid lätt att hålla koll på den lilla nummerbrickan ^^
Emelie Westlander

#6 - - Louise:

Nummerbrickan! Att jag aldrig tänkt på det!

Svar: Bra grej va!
Emelie Westlander

#7 - - veckomagasinet anne von porat:

snygg färg på nagelacket

Svar: Ja visst var det :)
Emelie Westlander

#8 - - Josäfin Andersson :

Superbra tips :D

Svar: Visst :D
Emelie Westlander

#9 - - Jenny:

men alltså wow, måste verkligen testa tipset med volymen. Hade ingen aning :)

Svar: Det tycker jag att du ska göra, ett av mina favorithacks :)
Emelie Westlander

#10 - - kerstin ehrenholm:

Tack för bra tipps du delar med dig Ha en toppen helg Kram

Svar: Kul att du uppskattar dem :) Detsamma!
Emelie Westlander

Upp