Några inblickar från de första dagarna på västkusten

I söndags hoppade jag in i bilen för att åka till västkusten. Vi kollar lite vad jag haft för mig hittills. Har filmat en hel del här nere också så kommer att komma en film sen när västkusttrippen är över.
Vi var först två nätter i Mullsjö. Då gosade jag bland annat med fyra veckor gamla kattungar, alltså ser ni hur liten! Ser ni hur söt den är!!
Sen joinade Solina oss ett par dagar. Då åkte vi ut till Gluppö, bodde på båt, badade och hängde på klipporna.
Åt oboymackor till frukost också till exempel.
Men sen tröttnade vi på båtlivet och åkte in till stan, fick låna mina kusiners pappas lägenhet och första kvällen åt vi pizza. Vad som skulle bli en kväll med öl och dans på andra långgatan resulterade istället att vi gick till hemakväll och köpte varsin påse godis och kollade på hela första säsongen av parks and recreation.
Dagen därpå ösregnade det, så regnjackorna åkte på och så gick vi bort till spårvagnen och åkte in till järntorget. Där gick vi in till myrorna och jag köpte en så fin och skön skjorta, som jag sedan har glömt någonstans i Haga, sörjer detta så mycket! Var på jakt där igår men den fanns ingenstans... Den kostade förvisso bara trettioniokornor, så pengamässigt är det ingen stor förlust, men eftersom att det var second hand går det inte riktigt att ersätta den...
Aja tillbaka till roligheter. Efter att gått runt på myrorna i närmare en timme säkert så promenerade vi igenom Haga kvarteren med kurrande magar till nöller. Där åt vi linssoppa och drack kaffe.
Vi köpte även gulliga och bra pins på en butik i Haga. Men det är vad jag har att bjuda på hittills.
Emelie's liv | |
Upp