Emelie Westlander

En sommarfräsch sallad
Rörde ihop en mumsig somrig sallad till lunch idag, den blev sjukligt god!
Kolla! mmmmm!
 
För en person behöver du följande:
1 buffelmozzarella
1 persika
1 bit cantaloup
5 st champinjoner
valnötter
basilika
solrosolja
mushroom soy
olivolja (jag använde en variant med apelsin i)
balsamvinäger (mörk!!)
honung
salt 
peppar
 
Så här går du till väga:
1. Skiva champinjonerna och stek dem i rikligt med solrosolja tills de fått en fin yta, de ska bli krispiga. Häll över dem i en skål (se bara till att inte få med överbliven olja) och blanda i lite mushroom soy (typ en tesked.)
2. Skär upp frukten. Blanda ihop olivolja, balsamvinäger, honung, salt och peppar och häll över. Sila av vätskan från mozzarellan, skär upp den och ha ner den i salladen. 
3. Toppa med valnötter och basilika sen är det bara att mumsa på! 
Smaklig måltid!
NORRSKEN EMMISH

gott gotti gott gott =)

ha en bra dag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress