Bloggen fyller fyra år!!

Idag är det fyra år sedan jag startade denna blogg!! FYRA ÅR!! Det är så mycket som har hänt under dessa fyra år. Jag startade bloggen precis innan jag skulle börja första ring, nu är det ett år sedan jag tog studenten. För fyra år sen mådde jag väldigt dåligt (mer om det här) och idag mår jag mycket bättre och är en gladare människa! Min första egna blogg startade jag i juni tvåtusentio, jag var alltså tretton år och skulle snart börja högstadiet i en ny skola. Innan dess när jag var tolv drev jag en blogg tillsammans med min bästis Ebba, bloggen hette emba men finns dock inte kvar idag. Under alla dessa år har jag alltid bloggat på denna portal, väldigt trogen till blogg.se alltså som ni märker. Jag tänkte att vi kan ta lite tillbakablickar från när jag startade min första egna blogg emsanbemsans till idag här på juniflickan. DÅ KÖÖÖR VI!!

Så här kunde ett inlägg skrivet av en trettonårig Emelie se ut. Inte så bra på att vara kortfattad utan ska berätta allt i detalj som ni märker.
"Pubertets stuff", skrattar. Här hade jag alltså fått min första mens. För övrigt så många frågetecken kring "sämsta uppdateringen idag" när detta var mitt sjätte inlägg för dagen....
Kortfattad tjej med ett och ett halvt ögonbryn.
No shit Sherlock angående rubriken. Blev lite ledsen över detta på grund av kan inte äta ananas längre för har gått och blivit allergisk, typsikt. Med stor kopp antar jag att jag mena te.
Tillbaka till de goda tiderna när jag började skolan halv elva varje måndag men blir också ledsen eftersom att jag märker hur många av mina rubriker var ett rop på hjälp och hur mycket jag "skämtade" om att vara deprimerad över små saker fast jag kanske egentligen då var det på riktigt. 
Helt sjukt att det gått två år sedan trean började snart??? Kommer liksom fortfarande ihåg första dagen i ettan som det var igår (kände mig gammal när jag skrev så...)
Sen kom våren tvåtusensexton och studenttiderna. Vår skiva var verkligen den bästa skivan! Ha stora skivor på cafe opera osv kan en såklart ha. Det är vad de flesta har. Men detta blev mycket mysigare och intimare och gjorde att vi i klassen faktiskt umgicks tillsammans istället för att folk säljer typ tio biljetter och bara hänger med människorna de bjudit.
Och sen har vi tvåtusensjutton. I år. Skulle jag svarat på denna fråga idag hade jag sagt samma sak. Dessa brudar alltså. Så mycket kärlek till dem!!!
 
Ska vi kolla tillbaka på lite gamla headers också?
Här är en jag hade på min första blogg emsanbemsans. Låt os prata om att jag märkte grejen med den korta luggen innan det blev trendigt!! Äkta hipster.
Vi har också denna svartvita variant.
Och någon julvariant förmodar jag på en plutt. Duktig ändå som hade bloggmail redan då. Även om den inte lät så proffsig då, haha.
På thelifeofemme såg nittio procent av mina headers ut såhär, fem bilder i kvaderatformat jag satte ihop.
Även där körde jag på någon julvariant någon gång.
Här på juniflickan var min standardheader detta en period. Någon bild på mig själv jag klippte ut och satta bloggnamnet bredvid.
En period hade jag ett självporträtt jag skissat upp också, bra gjort ändå (kanska säker på att jag kalkerade dock haha.)
Detta måste nog vara min favorit av dem jag haft innan den jag har nu. Min vän Ebba ritade av mig i något program på hennes padda och så hade jag lite pastelliga prickar i bakgrunden. Gullig ändå. Tror den är från sisådär två år sen.
 
Som ni märker har mitt sätt att blogga ändrats en hel del under åren. Även här på juniflickan. Har också gått från att använda massa "weheartit bilder" till att endast använda mina egna (om jag inte skriver om någon film eller dylikt, då blir det lite svårt.) Fick lite panik när jag såg hur mycket jag kunde blogga på en dag, även här på juniflickan. Var ganska dålig på att disponera ut det men inte heller lika kritisk med vad jag la upp i bloggen på gott och på ont. Kunde blogga fem gånger en dag, en annan dag en eller två och sen så kunde det var tyst i någon eller några dagar. Nu planerar jag inläggen för varje vecka och ser till att det kommer upp ett inlägg varje dag. Tidsinställer det mesta om jag vet att jag kommer ha dåligt med tid. Vet inte hur det kommer se ut när jag börjar jobba igen, men lyckades oftast hålla uppe det när jag jobba på förskolan så det ska jag banne mig göra nu också! Hur länge har ni läst bloggen? Finns det kanske till och med någon som känner igen någon av mina tidigare bloggar? Jag hoppas i alla fall att ni kommer stanna här och fortsätta läsa!                                                                                                    
Emelie's liv, Övrigt | |
#1 - - Sanna:

Åh vad kul, stort grattis till din lille blogg! Min fyller 9 år i oktober, kan inte fatta att jag har haft sällskap av min lille blogg i mer än en tredjedel av mitt liv.

Svar: Tack så mycket :) Ja för mig blir det också mer än en tredjedel av mitt liv jag bloggat! Startade min allra första blogg med min kompis 2009. Knäppt att tänka att lilla tolvåriga Emelie satt och bloggade, haha! Och grattis till din blogg också! Nio år är bra länge :)
Emelie Westlander

Upp