Hej från sjuksängen

arkivbild
Hej hopp mina sötnosar! Jag ville bara kika in och säga att jag fortfarande lever trots frånvaron här på bloggen. Har nämligen varit sjuk (ska inte dra hela sjukhistorien, för tråkigt för er att läsa, det snacket sparas till läkaren) och inte haft kraft att göra så mycket mer än att ligga i sängen och kolla på sex and the city, friends och notting hill. Har nu varit och tagit prover och fått antibiotika utskrivet. Jag återkommer när jag är frisk och kry igen och har energin att leverera bättre inlägg till er. PUSS!
Emelie's liv | | En kommentar |

En liten blogglista

Ett guilty pleasure
Svenska Hollywood fruar! Såg första avsnittet med mamma av en slump och har tidigare mest skrattat åt henne när hon kollat. Nu skrattar jag istället åt den extremt pedantiska Sofie (lite som Monica i friends fast rik) och att Gunilla tror att hon kommer bli en stjärna i youtubevärlden.
 
Bästa spelet på iPhone
Soosiz!!
 
Har du kvar någon utstyrsel från när du var liten?
Har kvar min kostym som min bästa vän från lågstadiets mamma sydda när vi nio år och dansade till The Schnapi - De Kleine Krokodil på en föreställning på vårt fritids. Annars har jag nog bara någon enstaka scarf, men tror vi har en låda någonstans full av gamla barnkläder men inget jag har lagt undan själv.
 
Hade du kunnat ha ett distansförhållande?
Både ja och nej. Skulle inte låta avståndet stå i vägen om jag föll för någon men fy vad jobbigt också. Att inte kunna se personen så ofta som en vill. Sen skulle jag kanske inte bli tillsammans med någon som bor i ett land långt bort, men om de bor i en annan del av Sverige eller typ England (*host* Niall Horan marry me *host*)
 
Har du kysst en kompis?
Jajemensan.
 
Kan en vara vän med sitt ex?
Tror det är så himla individuellt. Jag tror att om känslor än gång har funnits där kan det röra till det och göra vänskapen komplicerad och en behöver åtminstone ta en paus från varandra innan en försöker vara vänner. Men det hela beror också på varför en gjorde slut. Hade en ett bra break up, ja då kanske det kan funka. Men annars, ne överlag så tror jag faktiskt inte det.
 
Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Alltså jag blir typ nästan aldrig nöjd, några dagar efter jag har bytt är jag missnöjd igen. Nu för tiden byter jag däremot inte lika som jag gjorde tidigare. Men rätt så nöjd är jag ändå!
 
 
Min bästa och sämsta egenskap
Bästa: Jag är omtänksam och mån om människor i min omgivning.
Sämsta: Jag dagdrömmer alldeles för mycket och verkar ibland hamna i något sorts parallellt universum där jag inte ser eller hör något som händer runt omkring mig. Konstig grej…
 
Vilken svordom använder du mest?
Helvete och jävlar.
 
Har du blivit sydd någon gång?
En gång, på insidan av läppen. Hade fått någon igentäppt spottkörtel så de var tvungna att sprätta upp, plocka ur den och sy ihop.
 
BONUS!
En del av vår gruppkonversation på messenger. Skrattar ihjäl mig, den tog inte ens slut där.
 
Listor | | 3 kommentarer |

Podcast: Precis som alla andra

Nu är den här! Första avsnittet av min och Solinas podcast finns nu i podcast appen, på acast och på soundcloud. Sök på "precis som alla andra" och lyssna! Ni får gärna lämna en liten kommentar om vad ni tycker också, så blir vi glada. PUSS.
 
Emelie's liv, Podcast, Tips | | En kommentar |
Upp