Första advent och veckan som gått

Hej mina fina! Vet att uppdateringen har varit usel på sistone men jag är i en jobbig ångestfylld period just nu och då hamnar tyvärr bloggen lite åt sidan. Dumt, för älskar att skriva här!! Men motivationen försvinner liksom... Har inte ens haft ork att läsa andras bloggar. I helgen hade jag därför tvåhundra inlägg att ta igen på bloglovin... Har i alla fall börjat jobba lite mer aktivt för att försöka ta mig ur detta istället för att bara klaga. Det är okej att klaga men då gäller det också att försöka jobba på en förändring, annars kommer en fasta på samma ställe tyvärr. Saker och ting kommer inte gratis.
Aja, bortsätt från ångesten så har jag ändå haft det ganska bra! Har firat Ebba som fyllde år med hennes familj, ätit god middag och haft spelkväll och familjevänner och haft adventsmys med familjen och klämde in en mysstund med Lovisa där också. Så här hemma har det knaprats pepparkakor, druckits hjortronglögg och lyssnats på julmusik. Köpte ni något på black friday rean förresten? Jag gjorde några fynd som jag kommer visa er senare. Körde nämligen på internetshopping så måste vänta på att allt ska hinna levereras också. Puss och kram, hoppas att ni alla mår bra!! 
 
Emelie's liv | | Kommentera |

En sådan fin tisdag

Igår hade jag lunchdate med Jonna på vapiano!
Tycker det är så mysigt koncept på vapiano att en får stå och se på när maten lagas och stort plus att det går så fort! 
Jonna försökte äta spagetti som italienarna (gick sådär, haha.) Lyckades inte få någon bra bild på maten eftersom att de har så så dåligt fotoljus vid borden. Men tog en crema di funghi, vilket är mitt standardval där, om någon vill veta det.
När maten var uppäten och vi var mätta promenerade vi den korta sträckan till fabrique. Älskar deras fik!
Bullparadiset.
Fina Jonna! Vi hade inte setts sen slutet av sommaren, så det var superfint att få ses igen och catcha upp vad som hänt de senaste månaderna.
Jag tog äpple och fläder teet för det är det bästa teet dem har (sen skulle instagram såklart uppdateras som ni kan se.)
När teet var uppdrucket efter någon påtår gick vi bort till julmarknaden och gick runt lite. Blir tyvärr inte lika mycket julstämning när det inte är någon snö däremot.
En godisbod som såg ut som den var utplockad från en saga. Saknar när jag bodde i gamla stan och hade tio meter till julmarknaden från lägenheten. Åh!
 
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

En lat måndag

Detta kanske inte blir bland det mest intressanta och genomarbetade blogginlägget. Idag har jag haft en lat måndag. Har en hel del sömn att ta igen då jag inte sov speciellt mycket förra veckan som jag pratar om i dagens poddavsnitt. Så idag har jag redigerat klart ett avsnitt av min och Solinas podd. I detta avsnitt pratar vi om psykisk ohälsa, jag tycker att ni borde lyssna! Sök på "precis som alla andra" i podcastappen, på acast eller soundcloud. Annars har jag verkligen inte gjort något annat än ligga i sängen och kolla på serier.
Nu har jag gjort en ansiktsmask. Hade äntligen lyckats samla ihop fem lush burkar och fick då byta ut dem till en färsk ansiktsmask, så nu är jag alldeles blå i ansiktet. Hoppas ni får en bra vecka! Puss!
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp