Frukost, kompisfika och home

Igår fick mamma och jag ut för att äta frukost tillsammans. Var såklart fullt på de flesta ställena men till sist hamna vi på bakverket.
 Vi delade på en stor och en liten frukost.
Det var så himla god frukost!! I hallonyoghurten hade de även haft i kardemumma, MUMS!
Lite senare på eftermiddagen gick jag till Café Macchiato (eller de har bytt namn nu så det heter inte Café Macchiato längre...)
 Där träffade jag Hong, Emily och Rima.
Emily och Rima beställde varsin varm choklad.
Som såklart skulle fotas.
Sen satt vi där till stängningsdags och pratade på, spelade kort (har nästan alltid med en kortlek i väskan, alltid bra att ha!) och hade en himla mysig eftermiddag.
Hemma fick jag leka sjukstuga för både mamma och pappa är sjuka. Hoppas för allt i världen att jag ska slippa bli smittad! Såg i alla fall en himla gosig film som hette HOME. Ps! En blir aldrig för gammal för animerade filmer. Satt och försökte göra en gif men filen blev för stor för blogg.se... Men fick upp den på en annan sida så kolla här.
Emelie's liv | | En kommentar |

Smaklösa nudelsoppor och en gigantisk cheesecake

Igår träffade jag Hong och hennes vänner Amanda och Maya för att äta middag på det nya omtalade stället Ai ramen. Dessvärre levde det inte upp till våra förväntningar. Buljongen smakade inte speciellt mycket och soppan var inte värd sina hundratjugofem kronor.
Däremot var personalen trevlig och det var mysig atmosfär i restaurangen, men maten är trots allt det viktigaste. Men vi hade trots allt det trevligt där!
Vi kände oss lite efterrätt sugna och tog oss till gamla stan och satte oss på chokladkoppen på Stortorget. Där delade jag och Maja på en vit chokladcheesecake (största biten någonsin!!) och en kopp varmchoklad. Var så sjukt gott och den dåliga middagsupplevelsen bleknade bort lite.
Vi satt där i ett par timmar och pratade, skrattade och spelade kort innan vi så småningom kramades hejdå och tog oss hem igen.
Emelie's liv | | Kommentera |

En lyxigare torsdagsmiddag

Ikväll har jag lagat en lite lyxigare torsdagsmiddag till familjen! Cannelloni med en fyllning av ricotta, mozzarella och spenat fick det bli med tomatsås och extra mozzarella på samt parmesanost, basilika, oliver och en sallad till det. Ni hör ju hur gott det var!! Mumsfilibabba!!
Lunch och Middag | | 4 kommentarer |
Upp