Några apptips

 
 
HUR JAG REDIGERAR MINA BILDER TILL INSTAGRAM
Tips | | Kommentera |

Vad jag har gjort under mellandagarna

På juldagen träffade jag Lovisa för en kvällsfika. Vi satte oss på en uteservering i gamla stan, snickesnacka och drack te för fyrtiofem kronor...
Dagen därpå träffades vi igen för att gå runt lite i butiker. Jag kom hem tomhänt däremot men det gjorde inte så mycket.
I tisdags hängde jag hos min kusin Ebba hela dagen. Vi spelade tv-spelet life is strange hela dagen, åt chips och lagade blomkålssoppa till middag.
I onsdags träffade jag Hong!! Hon är äntligen hemma efter att ha backpackat i Asien i två månader. Vi pratade ikapp, tog en fika och kollade runt i butiker och jag gjorde några fynd på monki.
Igår hände inte så mycket, jag var hos min jobbcoach på morgonen. Annars pysslade jag med lite saker här hemma och såg så här babeig ut under dagen i min nya tröja från monki. Bättre bild kommer någon gång! Det kan få bli ett nyårslöfte, att bli bättre på att ta outfit bilder till bloggen!
Idag har jag åkt in till veterinären med JumJum för att vaccinera honom bara för att höra att det är nya bestämmelser som innebär att han inte behöver vaccinera sig förs om två år igen. Så det var bara att vända hem. Annars har jag haft minispa med mig själv - duschat extra länge, rakat benen, noga peelat och smort in varenda vrå av min kropp och gjort ansiktsmask. Nu tänkte jag be min syster att noppa till ögonbrynen mina så ska jag färga dem och testa en handmask jag fick från Hong. Annars så har jag umgåtts med Lovisa (suprise) i eftermiddags. Vi fikade på kaferang och kollade runt i lite butiker runt nytorget. Mysigt. Hoppas ni alla har haft det mysigt ni med nu i mellandagarna! Vad är era planer för imorgon?
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

Frankie magazine: Daily Journal 2017

I julklapp fick jag årets fina kalender från frankie magazine. Har haft deras tvåtusensexton kalender också, inlägg om den HÄR.
Rosa och fin är den! Alltså åh, dör vad fin den är, det blir liksom roligt att fylla i den.
Viktigt att skriva in namn och telefonnummer utfall att jag skulle vara klantig och glömma den någonstans...
Kalendern innehåller liksom två kalendrar i en. Det är en del med rutsystem och en med rader. 
Min månad hade mycket fint mönster tycker jag!
Så finns det sidor för att skriva in kontaktuppgifter och nytt för iår boxar(?) som en kan vika ihop, tror dock att dessa ersatte klistermärkerna.
Så finns det små fina kort och sidor att fylla med ord.
Små forget-me-notes lappar.
Ennu fler sidor att anteckna på.
Längst bak finns det en liten ficka där en kan stoppa viktiga papper och sådant. Den innehåller också bland annat uppslag för att fylla i födelsedagar, små listor där en kan fylla i allt från recept en vill testa till platser en vill resa till. Kommer aldrig vilja gå över till någon annan kalender!
 
Övrigt | | 2 kommentarer |
Upp