Mösspåtagning och en solig lördags eftermiddag

Igår var det (som säkert inte kan ha undgått någon) mösspåtagning. Dagen började med öl på dovas och sedan firande på skolgården. Efter det var vi ett gäng från klassen som som satte oss i Tantolunden och drack skumpa.
Jag glad av solen och lagom lullig på prosecco och cava.
Sedan satte vi oss på en bar på Hornsgatan som jag ej kommer ihåg namnet på. Sämst på att komma ihåg sådant.
Några av oss var lite kloka och såg till att få lite mat i magen. Vi gick bort till där med pasta och åt pizza. Mumma!!
Sedan gjorde vi som typ alla andra studenter och drog till sommargården. Tack och lov hann vi komma in innan en behövde betala inträde. Själv stannade jag inte ute så sent då jag började må lite dåligt. Varför plåga sig med att stanna ute när allt en vill är att dra hem och krypa ner i sängen liksom.
Imorse vaknade jag med en katt på vardera sida. (Märkte inte hur creepy Drogges öga ser ut på denna bild först...)
Jumme gos.
Dagen har jag spenderat med min stylish pingla. Vi har promenerat runt och suttit i solen och ätit glass och catchat upp. Ikväll så ska jag äta middag med några familjekompisar och så får jag se om det blir någon utgång också. Just nu lutar det nog mot en lugn kväll.
 
PS! Glöm inte frågestunden!! (KLICKA HÄR)
Emelie's liv | | 4 kommentarer |

Lördagsfrukosten

Glädjen imorse när jag såg att mamma hade bakat frallor!! Tog en och bredde på med min avokadoröra (avokado+citron+chilipulver/cayennepeppar+salt+peppar), och så blev det ett förlorat ägg på den ena halvan och en tomatskiva på den andra. Till drack jag te och juice och så en liten skål med päronbitar. Mums!
 
PS! Glöm inte frågestunden!! (KLICKA HÄR)
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

Humörsvängande dag

Hej mina vänner! Hur mår ni? Själv har jag haft en upp och ned vänd dag. Var glad och mådde bra i början av dagen men närmare eftermiddagen dippade mitt humör. Gick raka vägen hem när jag slutat för dagen och kröp ner i sängen och satte på Harry Potter. Har även lyckats med att totalt bryta ihop utan någon speciell anledning. Riktig sådan fulgråt stund och det gick verkligen inte att sluta. Alla har vi sådana dagar ibland. Ingen kan vara glad jämt och ständigt. Kollar på friends för att försöka bli lite gladare och planerar att lägga mig tidigt ikväll och hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon. PUSS!
 
PS! Glöm inte frågestunden!! (KLICKA HÄR)
Emelie's liv | | En kommentar |
Upp