Halloween fest på gula villan och en lördagsmorgon

Igår var jag på halloween fest med Tyra och hennes band och lite annat trevligt folk på gula villan. Sammanfattning av kvällen: Hoppa runt bland svettiga kroppar när Lilla Lovis och Psykofant intog scenen. Köpa billig öl i baren och ta med den ut fast en inte fick, för vi är rebeller. Äta pastasallad som vi hittade i köket backstage klockan halvtre och somna på nattbussen på vägen hem. Hade en riktigt kul kväll men är otroligt trött idag...
Till frukost fixade jag detta. Amerikanska pannkakor med bacon och sirap och en kopp te och en mandarin.
Kollat på wet hot american summer, men lyckades somna där den sista halvtimmen så tänkte kolla klart på den nu. Puss och hej!
Emelie's liv | | En kommentar |

Flickan med tatueringar

Något som jag helt glömt att visa er är mina tatueringar! För lite mer än fyra veckor så tatuerade jag nämligen mig hos Sophie i min klass så det är väl på tiden att jag visar dem för er nu!
Under mitt vänstra bröst tatuerade jag in texten "I am enough". En fin påminnelse till mig själv om att jag faktiskt duger som jag är och att jag är tillräckligt bra. Gjorde den på just vänstra sidan eftersom att det är där hjärtat sitter.
 
Tatueringen på armen, dödsrelikmärket från Harry Potter har egentligen inte någon riktig djup betydelse. Mest att jag tycker symbolen är fin och Harry Potter är något jag har växt upp med och älskat!
Emelie's liv | | 2 kommentarer |

Middag på en italienare och biobesök

Igår hade jag lite kvalitetstid med min fina mamma.
Vi åt middag på italienaren Il tempo. Älskar deras zebra tapeter!
Jag hade min sammetsklänning som matchade med soffan.
Till varmrätt beställde jag Parpardelle med Ragu (alltså typ lite finare köttfärssås kan en säga.) Herregud vad gott det var
Mamma beställde in kalv (tror jag det var) med något rotmos.
Till efterrätt tog jag friterade munkar som var fyllda med vaniljkräm med äppelkompott, någon slags kolasås, rostade pecannötter och vaniljglass till. Ni hör ju hur gott det låter! (Och var.)
Drack en kopp cappuccino till.
Mamma tog hennes favorit tiramisu.
När magarna var fulla så promenerade vi bort till bio Grand på sveavägen. (Världens minsta bio typ, biosalongerna var verkligen yttepytte små!)
Vi skulle nämligen se filmen min lilla syster. Otroligt bra och stark film! Tycker verkligen att ni ska se den, men triggervarning för många också måste jag säga.
, Emelie's liv | | Kommentera |
Upp