Through my iPhone

Inte uppdaterat bloggen på en vecka, skäms på mig! Har inte gjort jättemycket. Det vanliga: skola, plugg, umgås med vänner och jobba. Här får ni lite bilder från några saker jag haft för mig.
En dag hade vi inga lektioner i skolan så jag mötte Rima och gick och åt lunch på favoriten cumin club. De bjöd oss på naanbröd till maten, snällt va?
Jag åt detta goda (tror det var samma jag tog när jag var där sist till och med.
och plocka på mig lite tillbehör (såserna bara rann ut i varandra.) 
Vi köpte presenter till vår vän Neslian som vi ska på arton års middag hos ikväll och slog in dem i fint papper (vattenmelonspappret är min favorit!)
Pappa fyllde år så på kvällen gick vi och åt middag på en italiensk restaurang i närheten av oss efter att ha skålat i cava därhemma. Min förrätt bestod av fritera pecorino, apelsin, pinjenötter och honung.
Drack bubbliga röda drinkar med tranbär, lime och apelsin till det
Till varmrätt tog jag saltimbocca.
Efterrätt åt vi hemma (nu ser det inte så gott ut eftersom att det var så dåligt fotoljus, ser ut som en bränd klump där i mitten vilket det förstås inte är.) Detta är alltså en chokladfondant med vaniljglass hemgjord kolasås (kokad kondenserad mjölk) och saltrostade nötter.
Igår hade jag inga lektioner före lunch så lyxade till det lite med amerikanska pannkakor gjorda på bovetemjöl och kokosmjölk.
Idag vaknade jag lite för tidigt för att det ska vara helg med det var helt okej, Gjorde klassikern bananpannkakor till frukost med jordnötsfluff och hallon och så en fruktsallad till det (kiwi+blåbär+passiosnfrukt.) En kopp grönt te och ett glas apelsinjuice blev det till det.
Emelie's liv | |
#1 - - bea:

ljuvligt bloggnamn du har <3

Upp