Halloumi och jordgubbssalad med yoghurtsås

För snart en månad sen gjorde jag denna mumsiga sallad och jag lovade er receptet, så tänkte att det var hög tid att jag delade med det till er nu!
Sallad: Fullkorns couscous (mängd efter anvisning på förpackningen), några skivor halloumi, blandspenat, jordgubbar (har inga exakta mått så ni får helt enkelt ta efter hur hungriga ni är) // Sjud couscousen efter anvisning på förpackningen, för att få lite mer smak kan du sjuda den i grönsaks- eller hönsbuljong. Stek halloumin (jag stekte den i kokosolja) och skär upp jordgubbarna. Lägg upp bladspenat på en tallrik och de övriga ingredienserna.
 
Yoghurtsås: 1dl naturell yoghurt, 1/4 lime, cirka 3msk honung, salt och peppar efter smak // Häll upp yoghurten i en skål, pressa i saft från limen och häll i honungen. Salta och peppra efter smak och häll såsen över din sallad. 
Lunch och Middag | |
#1 - - ISA:

SV: oh, kommer säkert bli ÄNNU mer inspirerad om jag kikar på dina bilder ;) Var också där när jag var typ 12 men då tyckte jag det var plågsamt med alla museum jag blev meddragen på och byggnader var ju skittrist. haha! kram

#2 - - ɑ n n i k ɑ:

Mums :D

#3 - - Jessica:

Så gott :)

Upp