Saltkaramelsierade mandlar

 
100g sötmandlar, 1dl kokospalmsocker, 1,5msk vatten, cirka 2msk havssalt // Skolla sötmandlarna (häll över uppkokat vatten, låt de stå i cirka fem minuter och ploppa sedan ut mandlarna från skalet.) Häll i sockret och vattnet i en kastrull och smält det till ett sockerlager. Häll i mandlarna och rör om tills de dragit åt sig allt sockerlag. Häll över på en plåt med bakplåtspapper, strö över havssalt och låt det stelna och svalna (se till att de inte svalnar i stora klumpar!) Bryt isär mandlarna och häll över dem i en burk med lock, klart!
Godsaker, Recept | |
#1 - - shazi:

älskar sånna

#2 - - Hanna Olsson:

Ser ju riktigt gott ut, måste testa det! :D

#3 - - johanna:

åh låter fantastiskt gott!!

#4 - - Caroline Blomberg:

men va gott!

Upp