Alla har sina bra och dåliga dagar, mina är mer som bra timmar och dåliga år

Vaknade lite för tidigt för att vara en lovdag men låg kvar i sängen ett bra tag med solen sipprandes in från persiennerna och gosade med lilla katten. Till sist gick jag upp och fixade i ordning en god frukost som åts framför veckans avsnitt av girls och two broke girls. Dagens planer är att träffa Rolly på lunch och njuta av solen, mys!
Dagens frukost: Bananpannkakor (ytterligare en ny variant) med chokladkräm och hallon, röd-grön smoothie och en kopp spirulina te.
 
Bananpannkakor: 1 banan, 3msk rismjöl, 1/3msk bakpulver, 4msk mandelmjölk, kokosolja // mosa bananen och blanda ihop den med mjölet och bakpulvret. Vispa ihop det med mjölken och stek sedan pannkakorna i kokosolja.
 
Chokladkräm: 1/3 banan, 1/2msk egenmixat jordnötssmör (1/2dl jordnötter, 1tsk vatten, 1tsk kokosolja + ev. lite salt och honung eller agave - kan uteslutas // Mixa nötterna till ett pulver och mixa sedan ihop det till ett smör med de övriga ingredienserna.), 2msk raw kakao, 4msk mandelmjölk // Mosa bananen och blanda ihop den med jordnötssmöret, blanda i kakaon och slutligen mandelmjölken.
 
Röd-Grön smoothie: 2dl hallon, 1dl jordgubbar, 1,5dl grönkål, 1dl mandelmjölk,1msk citronsaft, honung // Om du använder frysta bär så låt de tina. Mixa sedan ihop dem och blanda därefter i mjölken, citronsaften och honung efter önskad sötning.
Emelie's liv, Frukost och Mellanmål, Recept | |
#1 - - ♀ THE REVOLT ♀:

Åh!! Vilken härlig frukost!!^^ Tack för receptet på chokladkrämen :D

#2 - - ɑ n n i k ɑ:

Gott!

Upp