Saker som jag vill ha i min garderob

Tänkte att det var nästan ett år sedan jag gjorde ett så kallat "wanties" inlägg, och det är ett par godingar som jag gärna skulle vilja ha! Om jag ändå hade lite mer pengar så att jag bara kunde köpa allt... Förhoppningsvis får jag jobb snart så att jag kan göra det, haha.
Toppar/BH:ar - Monki // Träningsskor - Nike // Beiga byxor - Sheinside // Prickiga byxor - Beyond retro // Tröja - Monki
Kläder/Mode | | 2 kommentarer |

Tea tree and coconut

Fick med mig två saker från the body shop hem igår. Tea tree bb-creamen (en favorit!) och så tänkte jag testa kokosnötsoljan. Älskar ju kokos doft och har vissa torra partier i ansiktet (denna olja funkar både i ansikte, kroppen och i håret men jag kommer nog främst använda den för ansikte då jag använder annat för hår och kropp.) Då jag hade rabatt och en värdecheck gick detta på knappt två hundralappar.
Skönhet | | 2 kommentarer |

Chokladchiapudding + hallon + jordnötssås + jordgubbar

MMMMM, rena frukostdrömmen alltså, så sjukt himla gott!! Även om ni inte är så förtjusta i chiapudding kan jag lova att ni kommer att älska denna!! Receptet är inspirerat av Flora.
Chokladchiapuddig varvad med jordnötssås och varma hallon
och så toppas med ennu mer jordnötssås och lite varma hallon och jordgubbar, dog typ matdöden!!
 
Chokladchiapudding: 4msk chiafrön, 2dl kokosmjölk, 2-3msk raw kakao, 1/2-1krm vaniljpulver, 1nypa (havs)salt, 1msk honung // Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och låt det stå i en burk med lock i kylskåpet över natten.
 
Jordnötssås: 2-3msk jordnötssmör, 1dl mandelmjölk (om du vill ha den ennu rinnigare är det bara att ha i mer) // Vispa ihop jordnötssmöret och mandelmjölken.
 
Sen är det bara att värma lita hallon, skära upp jordgubbarna och varva olika lager och du har en hejdundrandes god frukost (eller mellanmål). Funkar såklart lika bra att bara hälla upp allt i en skål om du skulle föredra det.
 
Upp