Solande, Vapiano och Dramaten

Slutade lite tidigare igår och mötte upp denna fina. Vi köpte soyalatte på il café och en påse godis och satte oss mot väggen vid nytorget där vi pratade på som vanligt och njöt av solen som stekte på.
Vid fem mötte jag dessa två för middag på vapiano. Rolly och Hong tog båda varsin pizza som såg ganska drömmig ut.
Själv var jag inte vrålhungrig och nöjde mig med denna drömmiga sallad. (ruccola, blandsallad, rödbetor, fetaost, morötter och lamm, mmmmm)
Sedan köpte vi varsin efterrätt, lyxa till det lite sådär på en vardag.
Jag tog vaniljpannacotta med hallonsås.
Efter det promenerade vi bort till dramaten, Rolly och jag hade ju nämligen gett detta i födelsedagspresent till Hong. Middag på Vapiano följt av valfri pjäs på dramaten.
Satt utanför en stund först
Innan vi gick in i den drömmiga lokalen. Satt uppe på Balkongen och våra platser var bäst. Johanna såg vi förresten, en morden tolkning av Jeanne D'arc. Skulle säga "SE DEN!!" om det inte vore för att det var sista visningen igår. 
Men ni studenter som läser detta, kom ihåg att det endast kostar hundra svenska riksdaler för oss att se en pjäs på Dramaten, sjukt bra pris om du frågar mig!
Emelie's liv | | En kommentar |

Söndagen den tjugosjätte april

Ber i förväg om ursäkt för det suddiga i vänstra hörnet på alla bilder. Mitt iPhone fodral är lite gammalt och döljer tydligen en del av kameran vilket jag inte märkte förs när jag redigerade bilderna.
Igår promenerade jag bort till Nordiska museét med mamma för att se sockerutställningen som jag varit sugen på att se så länge.
En utställning som alla bör se, ursäkta de halvkassa bilderna.
Sedan blev det lunch på blå porten, tomatsoppan är en favorit där!
Och sedan promenerade vi bort till ett undangömt fik där jag köpte en soyalatte och en ask viol och så satte vi oss på bryggan i solen.
 
Sedan hade vi en intervju för vårt projekt i skolan och det blev också lite fotande av körsbärsträden
Och såhär såg min kväll ut. Vegetarisk sushi framför sex and the city. Nu blev jag hungrig!
 
Emelie's liv | | 3 kommentarer |

En bra fredag

Igår hade vi långhåltimme så jag och några vänner promenerade bort till Bio Rio där vi drack varsin mango/banan smoothie.
Men jag och Rolly nöjde oss inte riktigt där. Så när skoldagen var slut köpte vi med oss chokladkakor, jordgubbar och hallon och satte oss hemma hos henne med varsin kopp (av världens godaste) te.
Viktigt att kolla igenom instagramflödet när en inte kollat igenom det på ett par timmar.
På kvällen köpte vi pizza från da Luigi och drack öl
Rollys kärlek till Olly Alexander har smittat av sig på mig så resten av kvällen satt vi och kollade på en massa klipp av honom.
 
Emelie's liv | | En kommentar |
Upp