Det värsta är nog att inte veta om du saknar mig med

Har blivit så dålig på att uppdatera nu under sommaren. Men har haft fullt upp och nu när jag är hemma i stan så jobbar jag på dagarna så är rätt så trött när jag kommer hem så har verkligen inte haft någon lust att sätta mig och skriva. Trivs i alla fall, trevlig personal och de gammla är supersöta och fina! Här är lite ni missat under de senaste dagarna i iPhone bilder.
I söndags var det Ebbas avskedsfest. Hängde hela kvällen med dessa bra människor. Extremt suddig vilket jag ber om ursäkt för men skyller på Ebba som tog bilden. (från vänster, Sofia, Anna- Klara, Jag, Leo, Patrick och Ebba.)
Vi tog sedan ett sent kvällsdopp, mysigt och vattnet var härligt. Sen promenerade jag hem i blött hår.
Kramade även min bästis hej då ett par hundra gånger.
Och gav henne en liten present. en ram som jag målade själv men vår skrivare pajjade så bild får hon sätta in själv. En massa svenskt godis, ska man bo i USA i ett år kan man behöva en del även fast mitt troligen inte kommer räcka för så länge, haha.
Prövade att göra en overnightoat (blåbärs overnight oat med vaniljfluff som inte blev speciellt fluffigt och mullbär) som tyvärr inte riktigt föll mig i smaken. Kall gröt går nog inte riktigt ihop för mig.
Igår gjorde jag en av mina favvo smoothies. God och enkel. (1banan, 2kiwi, 0,5-1dl pressad apelsin, apelsin juice fungerar även, 0,5-1dl yoghurt // dela bananen i lite mindre bitar och gröp ur kiwin och mixa alla ingredienser till en smoothie.)
 
 

Tre skålar kärlek

Tjolahopp, nu när jag är hemma så kan jag sätta igång med mina gofrullar igen, Härligt! Ni på morgonen har jag kollat på ett avsnitt av pretty litte liars, fixat lite med en present till en vän och tänkte nu packa upp alla väskor och ta en dusch. Planerna för dagen är att hämta ut ett paket på posten, fixa med presenten till min vän som har avskedsfest ikväll då hon ska flytta till USA i ett år och så ska jag ut på en promenad så jag är säker på hur jag ska gå imorgon när jag börjar jobba. Just nu är jag inte så jätte taggad, gå upp tidigt är inget jag är speciellt sugen på, men det blir säkert bra. 
Dagens frukost; en skål med äggröra, en skål med vattenmelon och en skål med yoghurt och egen snabb chokladmussli och mullbär (blev galet gott så detta ska ni få recept på!) Måste även tillägga att jag fullkomligt älskar mina nya formar som jag köpte på Ladan i Hemse.
Emelie's liv, Frukost och Mellanmål | | 2 kommentarer |

Träff med släkten

Har haft det himla bra på Rollys landställe med henne och Carly!! Men kommer ett bättre inlägg om det sen med kamra bilder, för det har det blivit en del av!
Så länge bjuder jag på en bild på oss tre
 
gjorde en ändring i mina planer, så istället för att åka hem till Stockholm igår så åkte jag upp till Göteborg där det blev tårta i trädgårdsföreningen med kusinerna, farmor, faster och min äldsta kusins små barn och pojkvän. 
Fyraåriga Moa och Otis plutten, små söta gosiga busfrön
Vi gick sedan hem till lägenheten de lånar (dom bor ju tyvärr egentligen i Australien, så det är inte då ofta man får träffa dom) och det blev en massa bus med de små
Till middag blev det räkor, bröd och sallad. Med andra ord en variant på räkmacka.
Moa
Otis
Till sist blev det dags att åka hem till min faster, och vi tog då ett kvällsdopp när vi kommit fram. Lyxigt att ha en brygga ett fåtal meter ner från huset!
Och så blev det lite kvällsmål innan vi gick och sov
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp