I like you more than I ever liked anyone before

Fredag och helg igen. Känns som veckorna går himla snabbt. Hade i alla fall kort skoldag idag, dubbelpass i historia då vi jobbade med våra historia uppsatser. Åt sedan lunch i skolan och efter ett tag drog jag och Rolly hem till henne en kortis och jag hämtade sedan upp ett paket på posten (visar senare) och drog sedan ner till gymmet. Så himla skönt tränings pass, kommer troligen att ha världens träningsvärk imorgon. Har förövrigt lagat en supergod middag och efterrätt, kollat på the originals och the vampire diaries. Tänkte sätta på någon film eller så nu!
min middag; kyckling i ugn med hemmagjort jordnötssmör, ungsrostad potatis med rosmarin och morötter med resten av jordnötssmöret samt spenat med lite salt, peppar och citron. Supergott!!
efterrätt; nyttigare variant av pannacotta med en hallonsås (recept på denna kommer upp i helgen)

kan ej sluta att le

Så vad har jag gjort ikväll? Kollat på både pretty little liars och ravenswood, lagade en enkel middag, tagit en lång varm dusch och som vanligt skrivit en massa med Dani vilket jag visserligen gör under skoldagen också. Desvärre bor ju hon som sagt i Australien (och jag har aldrig träffat henne på riktigt) så det är ju en viss tidsskillnad och ett långt avstånd... Ska göra mig klar för att sova stax, börjar bli alldeles för sent för en skolkväll, men har blivit ganska dålig på det där med att komma i säng i tid på sistonde.
typ tråkigaste bilden ever men har verkligen inga bilder på lager!
Emelie's liv | | En kommentar |

Our eyes meet and for a while it feels like time stops and there're are no one else in the room

Denna torsdag har varit ganska bra. Otroligt seg skoldag däremot. Fast har inte gjort så mycket. På bilden delade vi in oss i grupper och började planera för vårt gruppprojekt i bild. På större delen av samhällskunskapan gick jag och fyra andra fina och roliga tjejer och satte oss i ett annat rum och det blev väl mer pratande än arbete gjort, samma på historia lektionen då vi även köpte med oss lite fika från skolkafeterian. Annars var det spanska vilket väl var dagens mest produktia lektion. Efter skolan åkte jag och hämtade Linus (en liten kille som jag ska börja vara barnvakt till också) på hans skola och följde honom till friskis och svettis. Kom hem ganska nyligen, har postat ett paket på posten och tänkte nu ta och kolla på pretty little liars.
är i en sådan bildbrist period once again, så ni får nöja er med en egobild från i Måndags
Emelie's liv | | 2 kommentarer |
Upp