När jag försöker att inte tänka på det börjar jag tänka ännu mer på det

Jag är verkligen urdålig på det här med att uppdatera min blogg men vet inte riktigt vad jag ska skriva. De senaste dagarna har jag hunnit med att se the hobbit med familjen, lite för mycket krigsscener för min smak, föredrar de två tidigare filmerna. Har också promenerat en hel del, umgåtts med vänner och kusinen Ebba, klippt och färgat mitt hår och köpt mig en urfin kappa. Men mycket mer än så har jag inte gjort. Här kommer några iPhone bilder som får samanfatta lite mer.
En promenad bild
En dag träffade jag fina Hong, kollade i lite affärer och tog en fika innan jag åkte till ikea med pappa och fixade madrass till min nya stora sängstomme.
 
Nyklippt hår (ej färgat än här däremot) frisören klippte lite mer än vad jag tänkt från början, men håret blev i alla fall mcyket fräschare. 
En frukost bild, nybakat morotsbröd med philadelphia/jordnötssmör, passionsfrukt och grönt äppelte.
Hade mys med Rolly en dag. Strosade runt på söders gator, fikade och på kvällen gick vi hem till mig och lagade pizza och kollade på känn ingen sorg med varsin kopp te och varsin skål med glass.
Satte även upp min åtta meters ljusslinga, kostade endast furtionio kronor på rusta!
Sedan tog vi en kvälls/nattpromenad till vi var så frusna att vi knappt kunde röra på oss längre
Gårdagen spenderades med Martha och fina Rolly som är bakom kameran på denna bild. Jag köpte min nya fina kappa som jag har på mig på denna bild, vi kollade in i världens mysigaste 50-tals butik som ligger lite undangömd och tog en lång härlig promenad i den kyliga friska luften. På kvällen åkte jag över till min kusin och lagade en god pasta till middag som åts framför mysiga filmen Little Miss Sunshine tills pasta skålarna byttes ut mot varsin kopp te och en chokladkaka.