Popaganda dag två

Igår var det betydligt bättre väder än vad det var under fredagen så kameran åkte då med till festivalen.
Vi kom lagom till att icona pop drog igång och energin sprudlade på scen
Sedan gick vi bort till lilla scenen och lyssnade på say Lou Lou en stund 
 Och köpte sedan falafel i denna foodtruck
 
 
Sedan intog First Aid Kit scenen
Vi tog bilder i fotoautomaterna 
Veronica Maggio var definitivt höjdpunkten av popaganda
Lite halv skarp bild på ljusbollarna som kastades ut under hennes konsert
, Emelie's liv | | Kommentera |

En sådan bra Lördag

Har haft en riktigt bra lördag! Träffa Martha och Frida och åt väl inte en så jätte bra men väldigt god våffellunch och gosade med hennes katter och prata och skratta. Åkte sedan snabbt in till stan och köpte en hårfärg och har bokat klipptid hos frisören, så på måndag blir det klipping och färgning! Skyndade mig sedan hem och bytte om och la ner kameran i tygkassen och skyndade mig iväg igen för att möta upp Hong och Rolly för popaganda. Men kameran åkte faktiskt med denna kväll så ni får se bilder från kvällen imorgon istället.
Våffla med nutella, grädde och hallon. Ack så gott, men lite utav en sockerbomb
Jag, Martha och gosiga lilla Tigris
 
Emelie's liv | | Kommentera |

Ingen får mig att le så mycket som han

En bra fredag idag. Skoldagen har varit helt okej trots att jag varit så trött och gått runt och klagat hela tiden, hehe. Sista lektionen satt jag och Martha nere i cafet och skrev klart våra engelska texter och sedan gick jag hem och bytte om och gav mig iväg till popaganda festivalen. Är du döttstrött och öronen tjuter (hoppas att det går över tills imorgon...) så nu ska jag krypa ner under mitt täcke och sova.
Försökte knåpa ihop min engelska text och drack mängder av te. Tur att det var snälla människor i cafét idag som bjöd på gratis påtår, sådant gillar vi.
Vi var snygga i våra regnjackor (Rolly till vänster och Hong till höger) men hoppas att det bjuds på bättre väder imorgon
Köpte middag från denna foodtruck
mmmm
Efter ett tag var vi riktigt frusna och det var två konserter innan Lily Allen som vi inte kände att vi behövde gå på, så vi gick bort till coffee house by george och drack kaffe och värmde oss.
Alla bilderna jag tog på själva konserterna blev så dåliga att jag verkligen inte vill ladda upp de, men här får ni en liten bild på en del av publiken på Lily Allen.
Emelie's liv | | Kommentera |
Upp