Shades of cream

Kjol-American Apparel//Tröja-H&M//Kofta-Sisley
Kläder/Mode | | Kommentera |

You're my cup of tea

Detta har varit en ganska bra dag. Sovmorgon till halv elva, gick som vanligt upp tidigare än vad jag behöver och hann med massa. Gjorde en god chokladgröt till frukost, ta lite snabba outfitbilder och hann röja upp på rummet som var helt kaotiskt. Så fick en bra start på dagen! Annars har skoldagen varit rätt lugn, vi har jobbat med ungdomsparlamentet i stort sätt hela dagen, min grupp pratade nog mer än vad vi fick arbete gjort däremot hehe... Som sista ämne hade vi idrott, då hade vi löpning och sprang lite drygt två kilometer. Joggade/sprang hela vägen vilket tog drygt tio minuter gör mig. Och det är jag nöjd med med tanke på att jag inte har den bästa konditionen och har inte konditions-tränat på ett tag heller.
 
Köpte med mig ingredienser hem för att göra bananpannkakor, typ bästa mellanmålet! och så har jag kollat på sammanfattningsavsnittet av once upon a time och nu blir det första avsnittet för tredje säsongen. Äntligen börjar alla serier igen! Vi hörs senare med outfitbilder och sådant.
Bananpannkakor med jordnötsfluff.
 
Bananpannkakor: 1banan, 1ägg, 0,5dl majsmjöl, 1-2msk kesella/kvarg // mosa bananen och blanda därefter ihop den mosade bananen med de övriga ingredienserna till en jämn smet. Stek på låg värme(jag brukar steka på fyran men det beror på vad man har för slags spis också), gärna i kokosolja eller liknande.
 
Jordnötsfluff: kesella/kvarg, jordnötssmör, vaniljsocker // har inga speciella mått på detta, blanda bara ihop allt efter önskad smak och konsistens
 
Toppa det hela med hallon och kokos och så har du bananpannkakor på det bästa viset.

We all have a story we will never tell

Gick upp strax innan nio och tog då en dusch. Har sen fixat lite saker, packat lite grejer för idag fyller mamma 50år. Så vi har firat henne lite nu på morgonen, ätit en lyxfrukost och jag ska nu göra mig klar och packa det sista. Vi ska nämligen åka ut till något slotts-/spahotel över helgen med kusinerna för att fira mamma. Därav vet jag inte heller hur det kommer bli med uppdateringen... Har inte hunnit fixa med några tidsinställdainlägg och vet inte om det kommer finnas något internet på hotellet. Men om det gör det ska jag försöka fixa något inlägg från mobilen i alla fall. Annars hörs vi på söndag. Kramen!
Dagens frukost: Apelsinjucie, hemmabryggd latte, yoghurt med granola och blåbär, färskt bröd från bageriet med ost och gurka samt en pain au chocolat
 
Mätt för flera år framåt!
Emelie's liv, Frukost och Mellanmål | | En kommentar |
Upp