Nytt till rummet

Var som sagt på IKEA i torsdags och detta fick jag med mig hem.
ett överkast till sängen
 
samt en ny skrivbordsstol.
Inredning | | 4 kommentarer |

Be yourself, everyone else is already taken

Vaknade vid elva och gick då upp och gjorde i ordning en frukost. Satte sedan på before sunrise som jag tänkte se klart nu. Tänkte bara ta det lugnt under dagen, eventuellt klippa mig om det skulle finnas en ledig tid. Har inte klippt mig på ett tag så mitt hår är rätt så slitet.. Planerna för kvällen är lite oklara med ska eventuellt gå på en fest med några från klassen som några i vår skola "arrangerat" Vi hörs senare, Puss!
Dagens frukost: Ett glas med (egen) hallon juice, riskakor med jordnötssmör och en skål med yoghurt, rostad müsli och torkade aprikoser.
Emelie's liv, Frukost och Mellanmål | | En kommentar |

Food is not the enemy. Unhealthy food is the enemy.

Gjorde en god och nyttig efterrätt som jag hittade på själv bestående av ugnsbakad banan med jordnötssmör samt blåbär, hallon och ett "jordnötsfluff" av yoghurt, jordnötssmör och kokos. Och så en kopp grönt te till det. Super gott!!
Om du vill göra detta själv, gör så här: Sätt ugnen på 200°C, skär upp bananen i mitten på längden och bre på jordnötssmör. Stoppa in den i ugnen(inte helt säker på hur länge jag hade i min men skulle chansa på någonstans runt 10 minuter.) Värm hallonen i en kastrull och tina eventuellt blåbären om de skulle vara frusna. Blanda yoghurt, kokos och jordnötssmör i en skål med valfria mängder enligt din smak och vispa/rör ihop ordentligt. Lägg upp allt på tallriken, Klart!
 
Upp