20 frågor

Sandra gjorde denna lista för en dryg månad sen och nu tänkte jag svara på samma frågor!

Hur lång är du?

170 centimeter.


Skostorlek?

38-39, varierar från modell och skomärke.


Vad köpte du senast?

Handla till middagen och nödvändigheter som toapapper på Lidl igår. Intressant köpt. Måste gå och köpa Ipren snart, haft brutal mensvärk som hållit i sig sen inatt. Låg vaken i två timmar och undra om jag har så här ont nu hur jävla ont gör värkar när jag ska föda barn i framtiden???

Gjorde nudlar som fick bli mjuka i en buljong som fått koka i tre timmar med karamelliserad vegan bacon, friterad zucchini, picklad rödlök och soyamarinerade champinjoner. Solina köpte med en flaska riesling att dricka till. Jag hade fryst in vindruvor så vi kunde kyla ner första glaset utan att vattna ur det medan flaskan låg i frysen.


Snurrar du spaghettin eller skär du den?

Snurrar för sjutton gubbar och gummor. Skära får en bara göra om en är ett barn. Sluta bryta spagettin också, vill ju kunna snurra den ordentligt.


Vad stod det i ditt senaste meddelande du skickade?

”Åh härligt☺️” till Matilda.


Är du morgontrött?

Nja, bara när jag precis vaknat. Men går gärna upp vid åtta, nio tiden.

Är du romantisk?

Ja det tycker jag nog jag är.


Har du söndagsångest?

Nope, men just nu har jag ju varken jobb eller skola att gå till. Dock inte haft söndagsångest på länge heller när jag haft det.


Vad har du för väckningsalarm?

Ställer ju aldrig väckningsalarm på mobilen längre sen jag skaffa min wake up light, så vaknar till fågelkvitter med någon meditativ melodi i bakgrunden.

Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det?

Inte kär. Men det beror ju också på hur en ska definiera det ordet. Sen har jag såklart haft crushar utan att säga något, men de flesta har jag nog ändå sagt till när jag tycker om dem. Jobbigare att gå runt och undra än att bli avvisad.


Är du rädd för förhållanden?

Nej men jag är rädd för att bli lämnad. Och alltid läskigt att visa sig sårbar i relationer. Men är inte rädd för förhållanden nej.


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Alltså är väl lite utav en hopplös romantiker. Så ja det gör jag väl.

Favoritläsk?

Hallonsoda. Och typ San Pellegrini rossa och limonata. Ska helst drickas ur glasflaska.


Hur uppvaktar man dig?
Har enormt behov av fysisk närhet. Men annars småsaker som att en kanske kommer ihåg typ en favoritgodis eller blomma. Tycker det är fint när någon har med sig något bara för att personen tänkte på en när den såg det. Men det materiella är ju inte speciellt viktigt egentligen utan bara att vara närvarande.


Absolut inte din smak på killar?

Personlighetsmässigt? Typsikt snubbiga snubbar, blev autocorrect till snobbiga först. Dem kan vi ju faktiskt stryka också. Utseendemässigt skägg. Lite stubbigt är fint men jag snackar liksom tomte och hipsterskägg nu.

En bok du vill läsa?

Normal people av Sally Rooney har jag ju tänkt att läsa hur länge som helst. Måste ta tag i det. Är dålig på att prioritera läsning här hemma, blir lätt distraherad av annat. Skulle också gärna läsa Slumpens barn av Amat Levin.


Vilken buss åker du oftast?

471 mot Västra Orminge/Skurustugan när jag ska till mitt andra hem, studentkorridoren i Ektorp.


Fest eller hemmakväll?

Oj beror hundra procent på humör. Lutar inte mer mot det ena eller de andra. Snarare nått mellanting då som krök hemma hos någon.

Favoritglass?

Pinnglass, Magnum strawberry white. Smak på kulglass, saltlakrits, polka och efter jag jobbade på Bada Bing innan de stängde, pistasche!


Nämn tre saker på din att-göra-i-livet-lista:

Utbilda mig till art director, skaffa barn, tågluffa igen.

  • Listor

Gillar

Kommentarer